rugslag close up in een zwemmachine

SWIMM intelligent pool

SWIMM totaal 'intelligent pool'

De Swimm intelligent pool is, naar het idee van Thermostar zwembaden B.V. de perfecte zwemmachine. Alles in het zwembad is ontworpen om veel, breed en snel water rond te laten stromen. Laten we niet vergeten dat ook nog rekening is gehouden met het ontwerp. Het design van het zwembad is subtiel en strak te noemen. Niet een grote brede kast of andere lelijke dingen in het zwembad, maar strakke vormgeving zoals we dat in Europa wensen.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

swimm zwemsoftware

Om het mogelijk te maken dat iedere zwemmer zijn eigen trainings gegevens kan programmeren en kan inzien is er zwemsoftware voor swimm gemaakt. Zo kan er met deze eigen zwemsoftware een eigen account gemaakt worden, waarbij word ingelogt op de server van swimm. Hierdoor kunt u inloggen op iedere SWIMM die u tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld in een sportschool, een hotel of bij u thuis. Dus als er ergens ter wereld een SWIMM aanwezig is, kan er daar het eigen programma gedraaid worden. Het mooie van de  account is dat er ook precies in bijgehouden word wat er al volbracht is. Iedere zwemtraining wordt opgeslagen en in diverse verschillende grafieken kan er afgelezen worden wat er al is gepresteerd.

Mooie midden stroming

Het zwembad is zo ingericht dat er precies door het midden van het zwembad een stroming gaat van ongeveer 50 cm breed. Die is van voor tot achter even sterk. Dat komt omdat al het water er aan de voorkant wordt ingepompt en precies 4,5 meter er tegenover aan de achterkant ook weer wordt weggezogen. Zo ontstaat een perfecte rechte midden stroming die ideaal is om te zwemmen. Het water stroomt via zijkanalen terug naar de SWIMM zwemmachine. Deze zijkanalen zijn onder de randtegels verborgen waardoor het zwembad er zo mooi strak uit ziet.

Doordat het water zo mooi stroomt kunt u zich volledig op de zwemslag richten. U zult merken dat na een paar weken trainen echt verbetering kunt voelen.

Bediening in het zwembad.

Iedere SWIMM is te bedienen vanuit het zwembad. Zo wordt een trainingsschema op het display buiten het bad klaargezet om te starten. In het zwembad wordt de daadwerkelijke start gegeven d.m.v. de startknop in te drukken zodat de tijd dat de machine loopt er ook daadwerkelijk gezwommen kan worden.

Uitvoering met luxe trap

Het is mogelijk als optie om de SWIMM compleet uit te rusten met een trap in het zwembad. Dit kan een trap zijn volledig uit kunststof die zelfdragend is of een trap waar de swimm is ingebouwd. De trap zit dan aan de voorkant van het zwembad. In dit geval is het een trap over de breedte van het zwembad, uitgevoerd met natuursteen treden. De zelfdragende trap zit achterin het zwembad, de waterstroming gaat er boven- en onderdoor.

met een jet stream voor je gezondheid zwemmen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan