SWIMM totaal ‘intelligent pool’

SWIMM totaal ‘intelligent pool’

De SWIMM totaal is gemaakt voor de ultieme zwemtraining. Het is het parade paardje uit een serie SWIMM’s. Alles in het ontwerp van het zwembad heeft eraan bij gedragen dat dit zwembad een perfecte stroom water creëert in het midden van het zwembad. De brede stroom water is breed 50 cm en diep 50 cm. Dit zorgt ervoor dat het lichaam over de gehele breedte weestand van het water krijgt, waardoor het gevoel van zwemmen in open water wordt geëvenaard. Doordat de stroming ook diep genoeg doorloopt onder het lichaam van de zwemmer, krijgt het lichaam van de zwemmer dan ook genoeg opwaartse druk van het water waardoor de zwemmer mooi stabiel in het water ligt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Gladde stroom water

Het mooie aan een Swimm is dat er totaal geen turbulentie meer in het water zit zodra het uit de uitlaatrooster van de SWIMM komt. Er komt een gladde stroom water uit zonder luchtbellen. Hierdoor wordt een zwemmer niet afgeleid en kan deze zich volledig op zijn oefeningen concentreren. Bij de meeste andere systemen is er veel water wat onder hoge druk wordt ingespoten, dit zorgt voor onrustig water. Tijdens het zwemmen is dit heel goed voelbaar omdat het lichaam de neiging heeft om de stroming te volgen, waardoor een zwemmer continue bezig is zijn positie te handhaven.

Compleet zwembad

Hydrotherapie is een fysiotherapeutische oefenmethode in het water. In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat. Het is een veilige manier om te bewegen zonder uw gewrichten veel te belasten. Je werkt hierbij aan je persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit.

Lees meer over SWIMM totaal.

Bij SWIMM intelligent pool wordt geleverd:

  • het framewerk van het zwembad (buitenmaat 5.8 x 2.8 x 1.25)
  • aanzuigrooster 50 x 50 cm. RVS
  • aanzuigrooster 48 x 115 cm. RVS
  • waterdichte bak of liner
  • scheidingswanden om de waterstroom te sturen
  • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan