SWIMM Trap model

SWIMM Trap model

Dit model is special ontworpen om binnen het zwembad de SWIMM te monteren. Het model kan aan een trapframe worden vastgeschroefd. De SWIMM heeft een open structuur waardoor water overal aangezogen kan worden. Door het ontwerp past de SWIMM in een bijpassende trap. Deze is altijd maatwerk en wordt op wens van de klant afhankelijk van de breedte en het model geproduceerd.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Trap met Natuursteen treden

De trap word op maat gemaakt d.m.v. RVS balken. Het frame is open en wordt bekleed met natuursteen treden. De wanden die op de trap zitten zijn van kunststof en in kleur van de andere wandafwerking in het zwembad. Onder in de trap worden 2 grote aanzuigroosters van 50 x 50 cm. geplaatst waar het water voor de SWIMM wordt binnen gelaten. De trap wordt apart bij de SWIMM ontworpen en besteld.

Bij SWIMM trapmodel wordt geleverd:

 • het framewerk van de trap volledig RVS
 • natuursteen treden Basalt
 • kunststof beplating voor de trap op kleur van de wanden
 • aanzuigroosters 50 x 50 cm. RVS
 • de motorunit van de SWIMM machine
 • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

Trap in kleur van het zwembad

De trap word op maat gemaakt d.m.v. RVS balken. Het frame is open en wordt bekleed met kunststof. De wanden en de treden die op de trap zitten zijn van kunststof en in kleur van de andere wandafwerking in het zwembad. Onder in de trap  word de bodem 12 cm. vrijgelaten waardoor het water aan kan zuigen. De trap wordt apart bij de SWIMM ontworpen en besteld. er kunnen ontwerp variaties maatwerk worden gemaakt in de trap. Vraag naar de mogelijkheden.

Swimm in trap over de breedte

[/col]
Bij SWIMM trapmodel wordt geleverd:

 • het framewerk van de trap volledig RVS
 • treden: kleur van het zwembad
 • kunststof beplating voor de trap op kleur van de wanden
 • de motorunit van de SWIMM machine
 • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

 

Zwembaden langer dan 6 meter

Door de enorme waterverplaatsing is de minimale lengte van het zwembad 6 meter. Wanneer het zwembad te kort wordt gaat de terugkomende waterstroom botsen met onze gladde zwemstroom. De zorgt voor een onregelmatige stroom die van links en rechts door het zwembad schiet. Vanaf 6 meter is dit controleerbaar. Hierdoor ontstaat de perfecte stroming door het midden van het zwembad. Wanneer zwembaden kleiner worden adviseren wij om te kiezen voor een SWIMM totaal ‘intelligent pool’.

Lees meer over opbouw of inbouw.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan