stroming van water

SWIMM wandmodel

SWIMM wandmodel

Dit model is speciaal ontworpen om aan de buitenzijde van een zwembad te monteren. Het wandmodel wordt in de wand gemonteerd en is volledig waterdicht uitgevoerd. Een inbouwdeel word gelijk aan de wand van het zwembad ingebouwd, waarna het met flenzen waterdicht wordt afgewerkt. Zo heeft u aan de binnenzijde van het zwembad enkel 3 roosters zichtbaar. De inspuit opening 1 x 50 x 50 cm en onder in het zwembad bij de aanzuigkant 2 x 50 x 50 cm.

Meer informatie over de Swimm?

Laat uw gegevens achter en wij sturen u de informatie toe!

Download hier uw informatiepakket

tegenstroom zwemmen  in een bouwkundig zwembad

Bent u van plan een groot bouwkundig zwembad aan te laten leggen en bent u op zoek naar een tegenstroom zwemtoestel? Dan is Swimm de absolute topper die u kunt toepassen in het zwembad. Het wandmodel is zo ontwikkeld dat het in ieder bouwkundig zwembad kan worden toegepast, waarbij de strakke lijnen van een bouwkundig zwembad intact blijven. Er wordt in de wand van het zwembad een instortdeel mee ingestort of gemetseld die later, afhankelijk van de afwerking van het zwembad, wordt afgemonteerd met roosters en flenzen. Het wandmodel is speciaal ontwikkeld om een zwemmachine toe te passen in een bouwkundig zwembad terwijl het geheel er mooi en strak uit blijft zien. in het onderstaande filmpje is een wand model ingebouwd in een zwembad van 5 x 10 meter.

swimm inbouwen; minimale lengte zwembad

Door de enorme waterverplaatsing van een Swimm is de minimale lengte van een zwembad  5 meter. Wanneer het zwembad korter is gaat de terugkomende waterstroom botsen met het gladde water wat uit de Swimm zwemmachine word geproduceerd. Vanaf 5 meter is dit een fijne continue zwemstroom waarin u lekker zwemt. Hierdoor ontstaat de perfecte stroming in het zwembad. Wanneer u een kleiner zwembad wilt is de SWIMM  intelligent pool de logische optie. Een wandmodel in een te klein zwembad zal op topsnelheid een hoop turbulent water geven, omdat het retour stromende water botst met de gewenste gladde zwemstroming.  Een medewerker van Swimm kan u adviseren welk model het best past bij uw wensen en zwemniveau.

Bij SWIMM wandmodel wordt geleverd:

  • inspuitrooster 50 x 50 cm. RVS
  • aanzuigrooster 2 x 50 x 50 cm. RVS
  • waterdicht aanzuigbak met flenzen
  • de motorunit van de SWIMM machine
  • besturingssysteem en SWIMM sport software
  • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

 

 

“EEN sWIMM WANDMODEL WORD STRAK IN EEN ZWEMBADWAND GEMAAKT WAARDOOR DE TECHNIEK ONZICHTBAAR VERBORGEN IS”

wandmodel swimm veldhoven

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan