SWIMM wandmodel

SWIMM wandmodel

Dit model is speciaal ontworpen om aan de buitenzijde van een zwembad te monteren. Het wandmodel wordt in de wand gemonteerd en is volledig waterdicht uitgevoerd. Een inbouwdeel word gelijk aan de wand van het zwembad ingebouwd waarna het met flenzen waterdicht wordt afgewerkt. Zo heeft u aan de binnenzijde van het zwembad enkel 3 roosters zichtbaar. De inspuit opening 1 x 50 x 50 cm en onder in het zwembad bij de aanzuigkant 2 x 50 x 50 cm.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Zwembaden langer dan 5 meter

Door de enorme waterverplaatsing van een Swimm is de minimale lengte van het zwembad  5 meter. Wanneer het zwembad korter wordt gaat de terugkomende waterstroom botsen met onze gladde zwemstroom.  Vanaf 5 meter is dit gecontroleerd. Hierdoor ontstaat de perfecte stroming door het midden van het zwembad. Wanneer zwembaden kleiner worden adviseren wij om te kiezen voor een SWIMM totaal ‘intelligent pool’. Een wandmodel in een klein zwembad op topsnelheid zal dan niet altijd het gewenste gladde water geven doordat turbulent terugstromend water botst met de gladde zwemstroming.  Wanneer er gekozen word om de 5,5 kw uitvoering te gebruiken en de motor hoeft niet vol te draaien kan dit model ook worden toegepast in een kleiner zwembad.

Lees meer over opbouw of inbouw.

Bij SWIMM wandmodel wordt geleverd:

  • inspuitrooster 50 x 50 cm. RVS
  • aanzuigrooster 2 x 50 x 50 cm. RVS
  • waterdicht aanzuigbak met flenzen
  • de motorunit van de SWIMM machine
  • besturingssysteem en SWIMM sport software
  • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

 

 

“EEN sWIMM WANDMODEL WORD STRAK IN EEN ZWEMBADWAND GEMAAKT WAARDOOR DE TECHNIEK ONZICHTBAAR VERBORGEN IS”

swimm zwemmachine

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan