SWIMM wandmodel

SWIMM wandmodel

Dit model is speciaal ontworpen om aan de buitenzijde van een zwembad te monteren. Het wandmodel wordt in de wand gemonteerd en is volledig waterdicht uitgevoerd. Aan de voorzijde van de SWIMM worden bij de aanzuig en de inspuitkant gaten in het zwembad gemaakt. Hier wordt de SWIMM met flenzen waterdicht aan gekoppeld. Zo heeft u aan de binnenzijde van het zwembad enkel 2 roosters zichtbaar. De inspuit opening 50 x 50 cm en de aanzuigkant 48 x 115 cm.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Zwembaden langer dan 6 meter

Door de enorme waterverplaatsing is de minimale lengte van het zwembad 6 meter. Wanneer het zwembad te kort wordt gaat de terugkomende waterstroom botsen met onze gladde zwemstroom. De zorgt voor een onregelmatige stroom die van links en rechts door het zwembad schiet. Vanaf 6 meter is dit controleerbaar. Hierdoor ontstaat de perfecte stroming door het midden van het zwembad. Wanneer zwembaden kleiner worden adviseren wij om te kiezen voor een SWIMM totaal ‘intelligent pool’.

Lees meer over opbouw of inbouw.

Bij SWIMM wandmodel wordt geleverd:

  • aanzuigrooster 50 x 50 cm. RVS
  • aanzuigrooster 48 x 115 cm. RVS
  • waterdicht aanzuigbak met flenzen
  • de motorunit van de SWIMM machine
  • besturingssysteem en SWIMM sport software
  • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm
swimm zwemmachine

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan