SWIMM x IRONMAN

Official Partners 2021, 2022 & 2023

Informatiepakket aanvragen

Hét bad voor triatleten

Swimm is de komende drie jaar trotse Swim Partner van de IRONMAN-evenementen in Nederland. Met dit unieke en compacte zwembad krijgen triatleten de kans hun trainingen voor bijvoorbeeld de IRONMAN 70.3’s in Nederland optimaal voor te bereiden.

“We krijgen vaak te horen dat triatleten het zwemonderdeel moeilijk geïntegreerd krijgen in hun trainingsschema’s. Enerzijds door het drukke werkschema en anderzijds door het feit dat veel triatleten ook een gezin hebben. Swimm is daarom een ideale oplossing voor onze atleten.” aldus Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland.

Jaarrond trainen

Persoonlijke trainingsschema's

Krachtige tegenstroom

Waarde creëren in de triatlon community 

De samenwerking met IRONMAN biedt een unieke mogelijkheid om in het hart van een belangrijke doelgroep aanwezig te zijn. Een open dialoog met triatleten is voor Swimm cruciaal om aan te sluiten op de specifieke trainingswensen van triatleten. Swimm wil de komende jaren zijn naamsbekendheid binnen de triatlon community vergroten. Met een Intelligent Pool krijgen triatleten de kans om op een tijds efficiënte manier, kwalitatief hoge trainingen af te werken. Dit zwembad met tegenstroom heeft een vaste afmeting van 4 meter bij 2,25 meter en kan in bijna elke tuin ingebouwd worden. Het kleine zwembad kan, dankzij het compacte formaat, jaarrond operationeel gehouden worden.

Classic
Professional
Olympic

Classic

Voor de beginnend & recreatieve triatleet

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de beginnende en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Voor de triatleet met meer ambitie

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Voor de topatleet die opzoek is naar de ultieme uitdaging

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

BEN JIJ EEN TRIATLEET?


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Proefzwemmen Informatiepakket aanvragen