SWIMM x IRONMAN

Official Partners 2021, 2022 & 2023

Informatiepakket aanvragen

Hét bad voor triatleten

Swimm is de komende drie jaar trotse Swim Partner van de IRONMAN-evenementen in Nederland. Met dit unieke en compacte zwembad krijgen triatleten de kans hun trainingen voor bijvoorbeeld de IRONMAN 70.3’s in Nederland optimaal voor te bereiden.

“We krijgen vaak te horen dat triatleten het zwemonderdeel moeilijk geïntegreerd krijgen in hun trainingsschema’s. Enerzijds door het drukke werkschema en anderzijds door het feit dat veel triatleten ook een gezin hebben. Swimm is daarom een ideale oplossing voor onze atleten.” aldus Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland.

Jaarrond trainen

Persoonlijke trainingsschema's

Krachtige tegenstroom

Waarde creëren in de triatlon community 

De samenwerking met IRONMAN biedt een unieke mogelijkheid om in het hart van een belangrijke doelgroep aanwezig te zijn. Een open dialoog met triatleten is voor Swimm cruciaal om aan te sluiten op de specifieke trainingswensen van triatleten. Swimm wil de komende jaren zijn naamsbekendheid binnen de triatlon community vergroten. Met een Intelligent Pool krijgen triatleten de kans om op een tijds efficiënte manier, kwalitatief hoge trainingen af te werken. Dit zwembad met tegenstroom heeft een vaste afmeting van 4 meter bij 2,25 meter en kan in bijna elke tuin ingebouwd worden. Het kleine zwembad kan, dankzij het compacte formaat, jaarrond operationeel gehouden worden.

Health Series
Advanced Series
XL Series

Health Series

Voor een ontspannend en gezond leven.

De zwembaden uit de Health serie staan volledig in het teken van een gezonde levensstijl. Deze baden zijn speciaal ontworpen voor mensen die “gewoon lekker baantjes willen trekken”. Daarom is de topsnelheid een stuk lager dan bij de andere Series.

Health Series

2:25 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Advanced Series

Voor de ultieme zwemervaring.

De zwembaden uit de Advanced serie staan volledig in het teken van de best mogelijke zwemervaring. Of je nu een geoefend zwemmer bent of nog niet zoveel ervaring hebt, deze zwembaden zwemmen het allerbeste.

Advanced Series

0:58 minuut / 100 meter

50cm of 60cm brede stroming

XL Series

Voor de hele familie.

Met het grotere formaat en de sportieve mogelijkheden van de XL Series ervaar je als zwemliefhebber het beste van beide werelden. Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin.

XL Series

1:12 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

BEN JIJ EEN TRIATLEET?


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Proefzwemmen Informatiepakket aanvragen