Therapie zwembad

Therapie zwembad

De stroming van een Swimm intelligent pool is uniek. Veel sporters hebben maken al gebruik van de zwemeigenschappen van een Swimm. Ook voor de gezondheidszorg zijn er modellen ontwikkelt. Hierbij draait het natuurlijk niet om snelheid maar vooral om beweging in water. Een intelligent pool leent zich perfect om gebruikt te worden als therapie zwembad. Als aanpassing op de bestaande reeks modellen word dan de uitstroom van water over de breedte van het zwembad geprojecteerd. Hierdoor ontstaat een rustige stroom waarin oefeningen gedaan kunnen worden.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

 

Bewegen in warm en stromend water is gezond!

Een Therapie zwembad van Swimm is speciaal voor de zorg sector ontwikkeld. Het zwembad is op een aantal punt uniek in de zorg waardoor het veel mogelijkheden bied.

  • Het zwembad is compact. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kost het relatief weinig in aanleg tegenover de kosten van een “groot openbaar zwembad”
  • De energiekosten van het zwembad zijn extreem laag in verhouding tot een groot zwembad. Dit komt omdat het zwembad klein en goed geïsoleerd is.
  • Er is een regelbare stroming over de hele breedte van het zwembad. Hierdoor kan er met meerdere mensen in een zwembad een oefening gedaan worden.
  • Het zwembad kan (special) maatwerk worden gemaakt.

 

 

 

Health pool

Een bijkomend voordeel van een Health pool op een zorgcomplex is dat patiënten / ouderen dicht bij het zwembad zijn. Er zijn de geen transferkosten meer.

Een therapie zwembad word altijd geleverd met een professionele waterzuivering installatie die voldoet aan de normen tav die voor waterbehandeling zijn gesteld. Verder zijn ook voor dit zwembad allerlei energie besparende opties die het zwembad extra interessant maken voor een instelling.

 

 

Het therapie zwembad van Swimm word geleverd in 2 uitvoeringen:

 

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan