Thuis

thuis zwemmen

Veel mensen willen zich inzetten voor een goede gezondheid. Hoe fijn is dat wanneer u dat thuis kunt doen zonder dat u ervoor naar een sportschool of zwembad moet rijden. Met 15 minuten per dag kunt u al een perfecte work-out doen. Dit kan vaak nog voordat u aan het werk begint of nog even op de avond. Al snel zal u zien dat de training resultaat geeft. wat is een Swimm?

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine in uw huis? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Zwembad in huis

Veel van de zwembaden worden in de woning gebouwd. Als aanvulling op een kleine fitnessruimte of echte puur alleen als zwembad. Het voordeel van een klein zwembad is natuurlijk dat de kosten voor het onderhoud ook minimaal zijn. En zeker voor een binnen zwembad geldt dat voordeel dan ook voor de ontvochtigingsinstallatie van de ruimte. Dat betekent maximaal rendement in een relatief kleine ruimte.

Verder heeft het natuurlijk wel een exclusieve waarde, een Swimm in huis. Wie wil dat nou niet? Omdat het zwembad ook prefab leverbaar is, wat inhoudt dat het een zelfdragend frame/constructie heeft, is het mogelijk om de Swimm ook in een garage, een leegstaande kamer of onder de carport te bouwen. De verschillende bouwmethoden of verschillende uitvoeringen van een swimm worden afgestemd op de wensen van uw zwembad.


Zwembad in de tuin

De tuin is natuurlijk ook een goede locatie om het zwembad in te plaatsen. Het valt gemakkelijk in te passen in een ontwerp, de afmetingen van de Swimm werken daar enorm aan mee. De Swimm kan met isolerende afdekking worden geleverd, wat het energieverbruik nog meer reduceert. Veel klanten houden dit zwembad dan ook het gehele jaar warm, wat net zo duur is als een groot zwembad voor een heel seizoen verwarmen.

De voordelen van zwemmen:

  • een beter hart
  • verbetering van de longen
  • meer energie
  • minder stress
  • minder spanning in je lichaam
  • meer ontwikkelde spieren
  • meer evenwicht in je lichaam
  • meer soepelheid
  • meer kracht in je hele lichaam
  • verbeterde bloedsomloop

voor iedereen een SWIMM

Voor kinderen is dit natuurlijk super leuk. Een zwembad in de tuin dat wil toch iedereen en dan ook nog eens met een eigen wildwater rivier. Dit prikkelt de fantasie van kinderen enorm en spelenderwijs zijn ze toch flink aan het bewegen in de stroming van het zwembad. Maar ook de mensen die 50 + zijn en die graag aan de gezondheid willen werken zullen veel hebben aan de SWIMM.

MEER WETEN? BEL ONS »

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan