Trainingszwembad

Een trainingszwembad bij je thuis?

Informatiepakket aanvragen

GA JE THUIS OOK EEN TRAININGSZWEMBAD BOUWEN?

Ook dat is mogelijk. Swimm is specialist in het maken van een trainingszwembad. Er is jaren onderzoek gedaan naar de perfecte gladde stroming, dat is belangrijk voor een trainingszwembad omdat de stroming veel invloed heeft op de beweging van de zwemmer. Wanneer er turbulente stromingen optreden in het trainingszwembad voelt een (ervaren) zwemmer dat goed. Je bent dan meer bezig met corrigeren van je zwembeweging op de waterstroom dan dat je echt aan de techniek kunt werken in het trainingszwembad.

Bereik je doelen

Zwemmen op hoog niveau

Bereik je topconditie

EEN INTELLIGENT TRAININGSZWEMBAD

Een trainingszwembad van Swimm is een slim zwembad daarom noemen we het een Swimm intelligent pool. Het zwembad is internet connected waardoor iedereen met een eigen account het zwembad kan gebruiken. Op het account worden trainingsgegevens bijgehouden maar kan een atleet ook trainingsprogramma’s maken. Die kunnen dan worden geüpload naar het zwembad, vervolgens kun u zelf gemaakte training uitoefenen.

 

HET ULTIEME TRAININGSZWEMBAD

De Swimm Intelligent Pool Advanced is het ultieme trainingszwembad. De Advanced modellen zijn 2.25 meter bij 4 meter. De Advanced Series beschikt over een uniek tegenstroomsysteem en een terugstroming die niet door het zwembad stroomt. Download het informatiepakket voor details over de Advanced Series én onze andere modellen.

 

 

GA JIJ JE SPORTIEVE DOELEN BEREIKEN MET BEHULP VAN DE SWIMM?


NEEM DE EERSTE STAP NAAR HET BEHALEN VAN JOUW DOELEN


Informatiepakket aanvragen Kom proefzwemmen