Wat maakt de Swimm nou zo uniek?

Propeller aangedreven systeem

Informatiepakket aanvragen

Verschil in zwemsystemen

Er zijn verschillende zwemsystemen met tegenstroom op de markt. Het aanbod lijkt soms onoverzichtelijk, maar in principe zijn er drie basistechnieken: Jetstream, turbine aangedreven systemen en propeller aangedreven systemen. In dit artikel lees je over de grootste verschillen tussen deze drie technieken en ontdek je wat de Swimm Intelligent Pool nou zo uniek maakt.

TURBINE AANDRIJVING

Aan het begin van deze eeuw werd de zwemturbine uitgevonden. Eem zwemturbine is relatief klein (meestal 12 cm) maar kan grote hoeveelheden water verplaatsen. Ook is het bij deze aandrijving mogelijk om de snelheid variabel te regelen. De turbine draait wel meestal op hoge toeren en produceert – zoals het woord “turbine” al laat vermoeden – ook een vrij turbulente stroming. Een zwemmer moet zich nog altijd erg focussen op zijn houding en positie i.p.v. zijn zwemtechniek.

SWIMM INTELLIGENT POOLS

SWIMM is voorloper op het gebied van propeller-aangedreven zwemsystemen. Onze Intelligent Pools combineren state-of-the-art tegenstroom technologie met een strak ontworpen pool die geheel in het teken staat van de perfecte stroming. Daarom zijn de Intelligent Pools alleen verkrijgbaar in twee maten: de Original Intelligent Pool en de Intelligent Pool XL.

Om écht voor iedere zwemmer een perfecte Intelligent Pool te kunnen bieden, hebben we drie verschillende modellen ontworpen: de Classic, de Professional en de Olympic.

Bij alle modellen en maten van de Intelligent Pools staat de beleving van de zwemmer centraal. Dankzij onze intelligent software kan je persoonlijke trainingsprogramma’s samenstellen en de stroming op ieder moment via je smart device aanpassen.

Als je je op internet informeert over de meest geavanceerde tegenstroomsystemen, kom je er snel achter dat er maar weinig andere systemen op de markt zijn die met de kwaliteit en de mogelijkheden van de Swimm kunnen concurreren. Maar ook binnen deze toplopers springt de Swimm op meerdere punten eruit:

 

Zwembad met ingebouwde tegenstroom en andere accessoires - alles uit één hand

De techniek is naaldlos weggewerkt in het zwembad

Volledig regelbare stroming voor ieder niveau zwemmer

Direct vanuit de pool via je smartphone, tablet of laptop

Persoonlijke trainingsprogramma's en stroming op maat

Dankzij jaarlijkse software updates altijd de nieuwste features

Beleef zwemmen zonder tegendraadse stroming

Korte wegen én korte lijnen

Wij adviseren iedereen ook om vooral de verschillende systemen en merken testen. Beleef de verschillen en maak dan een keuze. Van een eigen pool wil je toch zo lang mogelijk zorgeloos kunnen genieten.

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen