Investeer in je gezondheid

Fit en gezond ouder worden

Welke Intelligent Pool past bij jou?

Ontspan

WAAR ONTSPANNING, UITDAGING
EN GELUK SAMENKOMEN

In de hectiek van het moderne leven is het essentieel om een plek te hebben waar je kunt ontsnappen aan de drukte en volledig tot rust kunt komen. Het is de plek waar ontspanning, uitdaging en geluk samenkomen, en waar jij jezelf mentaal kunt terugvinden. Of je nu een drukke dag achter de rug hebt en je hoofd wilt leegmaken, je spieren wilt versterken, kracht wilt opbouwen of juist wilt werken aan het verliezen van gewicht, het verlangen om fit te worden en fit te blijven is sterk aanwezig.

Eigen paradijs

Stel je eens voor:

Een veilige omgeving waar de drukte van de buitenwereld volledig buitengesloten wordt. Een plek waar je je kunt onderdompelen in jouw eigen privézwembad, op elk moment van de dag en elk moment van het jaar. Dit is geen gewoon zwembad, het is een oase van mogelijkheden. Het is een plek waar je niet alleen kunt zwemmen, maar ook kunt sporten en volledig tot rust kunt komen. Een plek die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor jou beschikbaar is, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden.

Swimm is: Ontspanning

Na een lange werkdag is er niets beters dan het water in te duiken en alle stress van je af te laten glijden. Het voelt als een luxe om écht te kunnen zwemmen, zonder beperkingen, gewoon in je eigen tuin. Je ervaart het ultieme gevoel van vrijheid terwijl je baantjes trekt in het verfrissende water, omringd door een serene omgeving. De geluiden van de natuur en het kabbelende water zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen en even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Swimm is: Uitdaging

De voordelen van jouw eigen privézwembad reiken verder dan alleen ontspanning. Het is een plek waar je jezelf kunt uitdagen en je persoonlijke doelen kunt bereiken. Of je nu werkt aan het versterken van je spieren, het opbouwen van kracht of het verliezen van gewicht, je hebt de vrijheid om je eigen trainingsroutine te bepalen en je lichaam op jouw eigen tempo te transformeren. Geen drukte, geen wachttijden voor apparatuur, alleen jij en je eigen ruimte om te groeien en te floreren.

Swimm is: Geluk

Waar ontspanning en uitdaging samenkomen, vind je ook geluk. Door regelmatig gebruik te maken van je eigen privézwembad, geef je jezelf de kans om fysiek en mentaal welzijn te ervaren. Zwemmen is een vorm van lichaamsbeweging die zowel je spieren versterkt als je geest verfrist. Het is een activiteit die je humeur verbetert, stress vermindert en je algehele gevoel van geluk en welzijn vergroot.


De cijfers spreken voor zich

2019
1e Intelligent Pool verkocht
100+
Intelligent Pools inmiddels geplaatst
10,000+
uren is er in 2022 in een Intellligent Pool gezwommen

We trots op het feit dat we de afgelopen jaren al veel gezinnen hebben mogen helpen aan een fittere en gezondere levensstijl. We blijven ons inzetten om nog meer mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken en te genieten van de voordelen van zwemmen voor hun gezondheid.

Probeer het zelf!

“Eindelijk een sport die ik leuk vind én makkelijk vol blijf houden.”

man in wetsuit on the edge of a pool

Je verdient het

Dus waarom zou je
genoegen nemen met minder?

Creëer jouw eigen stukje paradijs in je tuin en laat de magie van het water je leven veranderen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden die een privézwembad biedt en omarm een gezonde levensstijl waar ontspanning, uitdaging en geluk samenkomen. Het is tijd om fit te worden en fit te blijven, en jouw eigen privézwembad is de sleutel tot het bereiken van dat doel. Dompel jezelf onder in de luxe en geniet van het leven in al zijn pracht, recht voor de deur van je eigen huis.

Bekijk Intelligent Pools
woman-in-a-black-wetsuit-leaning-on-the-side-of-a-pool
a-swimming-pool-with-two-chairs-and-a-tree

Nóg meer redenen

Best of Swimm blog:
Gezond & fit