We maken het je makkelijk

Samen stap voor stap naar jouw droomzwembad.

Welke Intelligent Pool past bij jou?

Ervaring

ERVARING DIE JE KUNT VERTROUWEN

Bij Swimm begrijpen we dat het kopen van een zwembad een spannende en belangrijke stap is. Daarom staan wij altijd klaar om je te ondersteunen en begeleiden in elke fase van het proces. Of je nu net begint met het verkennen van de mogelijkheden of al concrete plannen hebt, wij zorgen ervoor dat jouw poolproject een succes wordt.

Onze expertise op het gebied van zwembadprojecten is ongeëvenaard. Met jarenlange ervaring weten we precies wat er komt kijken bij het realiseren van een zwembad in jouw achtertuin. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van het zwembad, bieden wij professionele projectcoördinatie en begeleiding. Onze trackrecord van succesvolle projecten spreekt voor zich.

woman in swimming pool

Expertise

Expertise voor jouw zwembadproject

Bij Swimm geloven we sterk in persoonlijke aandacht en ondersteuning. Wij begrijpen dat elk zwembadproject uniek is en dat jouw wensen en behoeften centraal staan. Wanneer je contact met ons opneemt, staan onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. We nemen de tijd om naar je te luisteren en begrijpen wat jouw visie en verwachtingen zijn. Vervolgens bieden we advies en begeleiding op maat, zodat je de juiste keuzes kunt maken die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en budget.

Daarnaast nemen wij de projectcoördinatie op ons, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het proces. We koppelen je aan de juiste personen en onderhouden nauw contact met derde partijen, zoals aannemers en leveranciers, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het aanvragen van vergunningen, het plannen van de werkzaamheden of het regelen van de juiste materialen, wij nemen de zorgen uit handen en zorgen voor een soepele projectuitvoering.

Het aanbod van Swimm

Onze experts staan klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces. We luisteren naar je wensen en behoeften en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

In onze uitgebreide kennisbank vind je waardevolle informatie over verschillende aspecten van zwembadprojecten. Van technische specificaties tot onderhoudstips, je vindt alles wat je moet weten.

Kennisbank

Lees onze informatieve blogposts boordevol nuttige tips, inspiratie en trends op het gebied van zwembaden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat je inspireren.

Naar de Swimm blog

Maak vrijblijvend een afspraak om te komen proefzwemmen in het Swimm Experience Center in Boxtel. De drie Advanced modellen – en lekkere koffie – staan voor je klaar.

Probeer het zelf!

Klaar voor de
volgende stap?

Investeer in een gezonde toekomst met een Intelligent Pool van Swimm. Het meest duurzame tegenstroom zwembad op de markt.

a-swimming-pool-lit-up-at-night-with-green-lights

Best of Swimm blog:
Gezond & fit

Nóg meer redenen