Behaal je sportieve doelen

Onvermijdelijke progressie

Welke Intelligent Pool past bij jou?

24/7

Kunnen trainen wanneer ik wil,
geeft zoveel mentale rust

Bij het nastreven van je sportieve doelen is progressie onvermijdelijk. Je wilt fitter worden, je conditie opbouwen en presteren op je best. Daarom is het essentieel om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen op jouw weg naar succes. Stel je eens voor: een eigen trainingsbad binnen handbereik, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming die jou de ultieme uitdaging biedt. Met onze faciliteiten ben jij in staat om te trainen wanneer je wilt, wat je zoveel mentale rust geeft. Als sporter ben je het hele jaar door actief, niet alleen onder perfecte omstandigheden. Daarom is het belangrijk om de juiste middelen te hebben om je identiteit als atleet te waarborgen.

Je kunt het!

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Haal het beste uit jezelf en bereik je sportieve doelen. Of je nu traint voor triatlons, intervalroutines volgt of hersteltrainingen doet, met onze Swimm kun je consequent progressie boeken en genieten van het proces om daar te komen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw sportieve reis.

Een Intelligent Pool is perfect voor sporters van ieder niveau. Of je nu je conditie wilt verbeteren, je wilt voorbereiden op wedstrijden en triatlons, of zelfs Olympische ambities hebt, onze faciliteiten bieden de ideale omgeving om je doelen te behalen.

We begrijpen dat je weinig tijd hebt tussen je drukke baan en gezinsverplichtingen. Toch ben jij vastbesloten om resultaat te behalen, want dat is wie je bent. Zwemmen is een full-body workout en met een Swimm in huis kun je flexibel trainen en stapsgewijs je conditie opbouwen. Progressie is onvermijdelijk, zelfs met een druk leven.

Perfect voor ieder
sportief niveau

Naast je drukke baan en je gezin is er weinig tijd om te sporten. Toch wil je resultaat, want zo zit je nu eenmaal in elkaar. Zwemmen is een full-body workout en met een Swimm in huis kan je flexibel trainen en stapsgewijs je conditie opbouwen. Progressie onvermijdelijk.

Probeer het zelf!

Doelen stellen en behalen zit in je DNA. Het draait om triatlons, wedstrijden of persoonlijke records. Gestructureerde trainingsschema’s maken het voor jou mogelijk. Met een Intelligent Pool track je je prestaties en leg je de lat steeds hoger.

Bekijk Intelligent Pools

Het uiterste uit jezelf halen is niet voor iedereen weggelegd. Dit onderscheidt jou van de horde. Een ijzersterke wilskracht gecombineerd met het perfecte trainingsmateriaal. Olympische atleten zoals Ranomi Kromowidjojo en Maarten van der Weijden zwemmen al in een Intelligent Pool. Word jij de volgende Olympische kampioen met een Swimm?

Probeer het zelf!

Intelligent Pool

ALLE MODELLEN ZIJN STANDAARD UITGERUST
MET STATE-OF-THE-ART SOFTWARE.

Bij het nastreven van je sportieve doelen is progressie onvermijdelijk. Je wilt fitter worden, je conditie opbouwen en presteren op je best. Daarom is het essentieel om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen op jouw weg naar succes.

Stel je eens voor: een eigen training bad binnen handbereik, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming die jou de ultieme uitdaging biedt. Met onze faciliteiten ben jij in staat om te trainen wanneer je wilt, wat je zoveel mentale rust geeft. Als sporter ben je het hele jaar door actief, niet alleen onder perfecte omstandigheden. Daarom is het belangrijk om de juiste middelen te hebben om je identiteit als atleet te waarborgen.

Klaar voor de
volgende stap?

Investeer in een gezonde toekomst met een Intelligent Pool van Swimm. Het meest duurzame tegenstroom zwembad op de markt.

an-outdoor-swimming-pool-with-a-wooden-structure

Reviews van onze klanten

Nóg meer redenen