Waarom Swimm?

Ontdek waarom Swimm de ultieme keuze is!

Welke Intelligent Pool past bij jou?

In een Oogopslag

 • Investeer in je gezondheid
  Zwemmen met Swimm is een bewuste investering in je fysieke en mentale gezondheid,
  waardoor je de kans vergroot om gezond oud te worden.

 • Eenvoud & Gemak
  Swimm maakt het kopen van een zwembad gemakkelijk met ervaring, betrouwbaarheid en projectcoördinatie op maat,
  zodat je zorgeloos kunt genieten.

 • Het meest duurzame zwembad
  Swimm biedt duurzame zwembaden met compacte formaten, hoogwaardige materialen en energie-efficiëntie,
  waardoor bewuste keuzes worden gemaakt voor een duurzamere toekomst.

Zet een stip aan de horizon en werk samen met ambitieuze mensen om daar te komen.
Geweldige dingen doen met geweldige mensen. Dat drijft ons!

Scroll voor alle vacatures

Blijf gezond

Investeer in je gezondheid.

Ben jij op zoek naar een dagelijkse workout die jou zowel fysiek als mentaal fit en gezond houdt? Met Swimm kies je niet alleen voor het plezier van zwemmen in je eigen tuin, maar maak je ook een bewuste investering in je gezondheid. Zwemmen is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen, en met Swimm wordt het nog toegankelijker. Hiermee vergroot je de kans om gezond oud te worden aanzienlijk. Laat je leven leiden door de goede voornemens die je vanaf nu wél gaat realiseren.

Lees meer

Wij houden het simpel

We maken het je gemakkelijk.

Bij Swimm geloven we in ervaring, betrouwbaarheid en projectcoördinatie op maat. We begrijpen dat het kopen van een zwembad een spannende onderneming is, en daarom zorgen wij ervoor dat jouw poolproject een succes wordt. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij straks zorgeloos kunt genieten. Bij Swimm bieden we ondersteuning op maat. Onze experts voorzien je van alle benodigde informatie en brengen je in contact met de juiste mensen. We houden contact met derde partijen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je project soepel verloopt. Of het nu online, telefonisch of via WhatsApp is, wij staan voor je klaar.

Lees meer

Het meest duurzame zwembad

De meest verantwoorde keuze

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, begrijpen wij het belang van energiebesparing en het behoud van het milieu. Daarnaast weten we dat schoon water van essentieel belang is voor zowel mens als natuur, vooral voor degenen die van water(sport) houden. Maar bestaat er eigenlijk wel zoiets als een duurzaam zwembad?

Bij Swimm geloven we dat bewuste keuzes kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Hoewel een nul-op-de-meter zwembad niet haalbaar is, kunnen we wel aanzienlijk verschil maken als het gaat om energie-efficiëntie.

Wat maakt Swimm zo duurzaam? Ten eerste hebben onze zwembaden een compact formaat, waardoor er minder verdamping en warmteverlies optreedt. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en isolatiepanelen van tot 18 cm dik, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast past een Swimm in (bijna) iedere tuin, zodat je optimaal kunt genieten van een duurzaam zwembad, ongeacht de beschikbare ruimte.

Lees meer
man-is-swimming-in-a-swimming-pool

Voor ieder niveau

Behaal je sportieve doelen.

Bij Swimm begrijpen we dat een atleet het hele jaar door actief is, ongeacht de omstandigheden. Daarom bieden wij jou de faciliteiten om jouw identiteit als sporter te waarborgen. Stel je eens voor: een eigen trainingsbad, op een steenworp afstand, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming water die jou de ultieme uitdaging biedt. Met Swimm krijg je de kans om fitter te worden, je conditie op te bouwen en je doelen te behalen.

Bij Swimm draait alles erom het beste uit jezelf te halen, ongeacht welk sportdoel je hebt. Of je nu traint voor triatlons, intervalroutines volgt of hersteltrainingen doet, met Swimm behaal je consequent progressie en geniet je van het proces om daar te komen. Onze zwembaden zijn perfect geschikt voor sporters van ieder niveau, of je nu je conditie wilt verbeteren, je wilt voorbereiden op wedstrijden en triatlons, of zelfs olympische ambities hebt.

Lees meer