overloopgoot

Opbouw of inbouw

zelfdragend zwembad

De SWIMM kan erg breed worden ingezet. Op sportief gebied zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, maar ook op medisch gebied kan het zwembad perfect gebruikt worden. Omdat het zwembad zowel in de grond dan wel als zelfdragend zwembad geleverd kan worden, is er ook vrijwel voor iedere ruimte een zwembad denkbaar. Zo is het mogelijk om voor iedereen een oplossing te zoeken.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

zelfdragend zwembad

Voor de toepassing opbouw heeft SWIMM een zelfdragend frame ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om bovengronds het zwembad op te bouwen, zonder dat daar nog extra bouwkundige voorzieningen voor getroffen moeten worden. Dat betekent dat in iedere omgeving waar een vloer is die sterk genoeg is om de SWIMM te dragen, er een zwembad opgebouwd kan worden. Het frame is volledig prefab en kan door een deur naar binnen gebracht worden. Voor bijvoorbeeld een sportschool of bij een fysiotherapeut is dit handig omdat er geen ingrijpende verbouwingen gedaan hoeven te worden.

demontabel frame

Ook wanneer de omgeving het niet toelaat om in een keer het zwembad te plaatsen kunnen we daar toch een zelfdragend zwembad plaatsen. Bij het ontwerp van het zwembad is er rekening gehouden met het feit dat we alles door een deur moeten kunnen aanvoeren. Zo is het hele frame van het zelfdragend zwembad demontabel en kan dat ter plaatse worden gemonteerd. Zo kan er in iedere ruimte een intelligent pool worden opgebouwd.

 

borstcrawl in een zwemmachine zwemmen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan