Zwembad in een kleine tuin

Zwembad in een kleine tuin; het kan!

Informatiepakket aanvragen

ZWEMBAD KLEIN TUIN! MAATWERK

De drie trefwoorden: zwembad kleine tuin, wat kunnen we daarmee? Swimm heeft de oplossing namelijk een Swimm Intelligent Pool. Het is een zwembad dat bijzonder goed past in een kleine tuin. Het zwembad is klein qua afmeting maar groots in haar prestaties. Door de perfecte stroming kunt u heerlijk thuis een training op maat doen waarbij er op ieder niveau een passend zwembad kan worden aangeboden.

 

Perfecte afmeting

Past in iedere tuin

Regelbare stroming

ZWEMBAD VOOR JE KLEINE TUIN! GEZOND

Het zou een krantenkop kunnen zijn. Zeker in de laatste jaren is men zich erg bewust geworden van gezondheid en overal is het terug te vinden of lezen. Swimm heeft met de Swimm Intelligent Pool een zwembad ontwikkelt dat bijzonder geschikt is voor deze markt. Het zwembad neemt weinig oppervlakte in beslag en zorgt voor plezier bij de hele familie! Zowel kinderen als volwassenen kunnen op hun eigen manier genieten van de traploos instelbare stroming.

 

ZWEMBAD KLEINE TUIN! INTELLIGENT

De Swimm is het intelligente klein zwembad. Waarom hebben we dit zwembad zo genoemd? dat is vanwege de eindeloze mogelijkheden die gemaakt kunnen worden met de software die word geleverd bij het zwembad. Hiermee wordt het zwembad een soort van moderne loopband onder water, maar dan geheel gemaakt voor het zwemmen. Ieder zwembad is dus gekoppeld aan het internet. Verder is er tijdens de ontwikkeling van dit zwembad veel aandacht uitgegaan naar de stroming in het zwembad. Deze is bijzonder glad en breed te noemen, zonder luchtbellen of turbulente draaiingen in het water. Hierdoor kunt u heerlijk ontspannen zwemmen in een Swimm Intelligent Pool. Daar staan de woorden zwembad kleine tuin voor!

 

PAST DE SWIMM INTELLIGENT POOL OOK PERFECT IN UW TUIN?


GENIET VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN DE SWIMM!


Informatiepakket aanvragen Kom proefzwemmen