Zwemmachine in de kelder

SWIMM zwemmachine

De SWIMM zwemmachine

De SWIMM zwemmachine is geheel ontworpen naar eigen inzicht van de specialisten van Thermostar zwembaden BV. De Zwemmachine is zo ontworpen dat het mogelijk is om een een perfecte zwemtraining op te bouwen en de zwemmer het gevoel te geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat te behalen. De SWIMM zwemmachine kan heel goed concurreren met haar concurrenten. Sterker nog; wij van Thermostar zwembaden nodigen u graag uit om het verschil te voelen met de huidige systemen. U zult verbaast zijn van de verschillen die u zult voelen als u gaat proefzwemmen.

Weten wat de SWIMM zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine in uw huis? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Slimme techniek van SWIMM

Door de techniek die er achter zit is het mogelijk om een enorme hoeveelheid water te verplaatsen zonder dat er turbulentie plaats vindt. Hierdoor kan de zwemmer in mooi glad water zwemmen. Een standaard jet stream levert 60.000 – 70.000 liter water en de duurdere geavanceerde systemen doen 200.000 – 300.000 liter per uur.
De SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden levert 1.200.000 liter water per uur! Daarmee is deze zwemtrainer al uniek.

Vraag een brochure aan

Digitale aansturing van SWIMM

Wat hem verder nog meer interessant maakt is dat alles digitaal wordt aangestuurd.
Het mooie van de digitale aansturing is dat we beschikken over enorm veel gegevens waar je als zwemmer van alles mee kan doen. Zo is het mogelijk om een eigen trainingsschema in te richten en kunnen we bijvoorbeeld ook in de geschiedenis zien of er vooruitgang is geboekt.
Dat maakt de zwemtrainer tot het ultieme fitness toestel voor bij u thuis in de tuin of in de woning.

Maak een afspraak