Health

Zwemmen is gezond!

Zwemmen is gezond!

Zwemmen word al bij veel kinderen aangeleerd omdat ze dan veilig zijn in het water. Maar er zijn tal van andere redenen te bedenken waarom je nog meer in het water zou springen. Vaak zie je dat kinderen na het A en B diploma stoppen met zwemmen. En dan later, wanneer iemand weer 25 jaar en ouder is komt het zwemmen weer om de hoek kijken. Zwemmen is gewoon niet een stoere sport. Jammer, want als je bijvoorbeeld kijkt naar wat het met je lichaamsbouw doet, (een slank, gespierd lichaam) zou het perfect in de maatschappij aansluiten. Dat wil immers iedereen.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw vereniging? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Topsport?

Dat zwemmen niet zo stoer is weten we, maar eigenlijk is het toch raar dat in Nederland, waterland, deze sport niet echt groot is geworden. En aan talent hebben we ook geen tekort: neem nou bijvoorbeeld Pieter van de Hoogenband. Hij was en is de laatste 20 jaar toch een ambassadeur van de zwemsport geworden . Met zijn medailles op de olympische spelen heeft hij iedere Nederlander trots gemaakt.  Maar ook Ranomi Kromowidjojo is een groot talent die de zwemsport nog steeds in de kijker zet. Zo is de zwemsport groot in een klein land!

Voel je fit!

Het is eigenlijk niet gek dat we ons fitter gaan voelen na het zwemmen. Het hele lichaam krijgt een boost van de inspanning die je levert in het water. En omdat het leuk is om te doen, kost het erg weinig moeite! Daarbij werkt lekker zwemmen erg ontspannend voor de geest. Het is niet voor niets dat zich op management niveau veel triatleten begeven. Sporten ontspant! Verder zijn er veel bijkomende voordelen waardoor je jezelf ook echt fit gaat voelen. De spieren worden sterker, de conditie word beter, het sporten ontstresst het lichaam, en je voelt dat je wat bereikt.

Alles zorgt ervoor dat je jezelf fitter gaat voelen.

[/col]

[/row]

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan