De Swimm is perfect voor de voorbereiding op een triatlon

Trainen op topniveau!

Informatiepakket aanvragen

Zwemmen kost tijd

Voor veel mensen die aan triatlon doen is zwemmen een moeilijk onderdeel. Dat heeft met name te maken met het feit dat je makkelijk vanuit thuis een looptraining kan beginnen. En zo ook een fietstraining, dat kan op de weg maar ook op de Swift. Zwemmen daarentegen kan echt enkel in het zwembad. Dus dat kost veel meer moeite om daar veel tijd in de steken. Met een Swimm komt daar verandering in en wordt thuis trainen eenvoudig mogelijk gemaakt.

 

Tijdsbesparend

Fysiek in topconditie

Perfecte wedstrijdvoorbereiding

Snel zwemmen in de wedstrijd

De wedstrijden zullen anders verlopen wanneer u iedere dag kun zwemmen in de intelligent pool. Met de juiste training zal het een merkbaar verschil opleveren tijdens uw triatlon. Zeker omdat er dan iedere dag getraind kan worden. Wat ook voor veel mensen leuk is dat je ook merkbaar sterker word in het zwembad. Door regelmatig de software aan te passen zult u in de historie van de trainings gegevens zien dat u ook echt progressie maakt. Dat ie fijn om te voelen maar helemaal leuk om te zien op het beeldscherm!

 

Thuis trainen voor de triatlon

Een zwemtraining in een Swimm intelligent pool is vergelijkbaar met zwemmen in het open water. Thuis trainen word hierdoor echt leuk omdat je tijdens je triatlon ook merkbaar beter gaat worden in het zwemmen. De software van Swimm maakt het mogelijk om complete trainingsschema’s te implementeren in het zwembad. Hierdoor kan iedere gewenste intervaltraining worden opgebouwd waardoor conditie, techniek en ook spierkracht sterk zullen verbeteren. Dit maakt het zwemmen daarom ook zo leuk.

 

GAAT DE SWIMM JOU HELPEN BIJ HET BEREIKEN VAN JE ULTIEME SPORTPRESTATIES?


BEREID JE PERFECT VOOR OP JE TRIATLON


Informatiepakket aanvragen? Kom proefzwemmen