Ervaar het Zelf

Stel Nu Samen

Ontworpen voor Zwemmers

Powerflow

Power Flow

Lazy River

Lazy River

Ervaar het Zelf

Stel Nu Samen

Lees Meer

Stel Nu Samen

365 Dagen Per Jaar Zwemmen

Installatie in 3
eenvoudige stappen!

Ervaar het Zelf

Stel Nu Samen

Ervaar het Zelf

Stel Nu Samen

Powerflow & Lazy River

Het bad van de kampioenen

Ervaar het Zelf

Stel Nu Samen

Lees Meer

Stel Nu Samen

Levering Door
Heel Europa

Ontwerp Uw Droom zwembad

Configureer Intelligent Pool

Probeer zelf de Intelligent Pool uit

Intelligent Pool Uitproberen

Perfecte zwemervaring in een compact zwembad!

Bij Swimm bieden we een intelligent zwembad aan dat is geoptimaliseerd voor effectieve zwemtraining en duurzaamheid. Het zwembad heeft een gestandaardiseerde afmeting van 2,25 x 4 meter, wat zorgt voor een efficiënt gebruik van water en een perfecte zwemzone. Vanaf het ontwerpproces hebben we aandacht besteed aan de stroming, waarbij een gelijkmatige, brede en stabiele zwemzone centraal staat voor een hoogwaardige zwemervaring.

Het aanbod beperkt zich tot één type zwembad, beschikbaar in drie verschillende modellen. Deze uniforme afmeting maximaliseert de bruikbare zwemzone, waardoor consistentie voor de zwemmer wordt gewaarborgd. De dimensies van 2,25 x 4 meter bieden een uitgebalanceerde combinatie van een ideale zwemzone, duurzaamheid en compactheid, met voldoende ruimte op het zwembadoppervlak voor diverse activiteiten, variërend van kinderfeestjes tot ontspannen bijeenkomsten met vrienden.
Intelligent ontwerp
Swimm biedt een intelligent zwembad ontworpen voor effectieve zwemtraining en duurzaamheid.
Compacte afmetingen
Met een uniforme grootte van 2,25 x 4 meter biedt Swimm een ​​perfecte zwemzone met een efficiënt gebruik van water.
Optimale zwemzone
Het zwembad is ontworpen met aandacht voor stroming, resulterend in een gelijkmatige, brede en stabiele zwemzone voor een hoogwaardige zwemervaring.
Voor ieder zwem niveau
Het zwembad is geschikt voor verschillende activiteiten, zoals zwemtraining, kinderfeestjes en sociale bijeenkomsten.
Dashboard mockup

De tegenstroom specialist van Europa.

Bij Swimm geloven we dat echte kwaliteit zich onderscheidt in de details. Als de toonaangevende tegenstroom specialist van Europa, zetten wij ons in voor het leveren van superieure zwemervaringen die de gezondheid en het welzijn van onze klanten bevorderen.
Ontdek de evolutie van tegenstroom zwemmen: de jetstream, eens het symbool van zwembad tegenstroomsystemen, is nu de eenvoudigste vorm van zijn soort. In een tijdperk waarin zwemmers meer verwachten dan ooit tevoren, heeft Swimm de rol van tegenstroom specialist omarmd, geleid door de overtuiging dat de zwemervaring van vandaag de dag meer verfijning en comfort verdient

Bij Swimm hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de optimale zwemervaring, en daarbij hebben we ontdekt dat de kwaliteit van de tegenstroom cruciaal is. Al meer dan een decennium zijn we toegewijd aan het perfectioneren van tegenstroom in zwembaden, met als ultiem doel een zwemervaring te bieden die zowel plezierig als comfortabel is.

De stroming van het water heeft een enorme invloed op het gedrag van de zwemmer. Het bepaalt of zwemmen een ontspannende bezigheid is of eerder een uitdagende strijd. Bij Swimm beseffen we dat het verschil ligt in de energetische eigenschappen van het water - de aanwezigheid van turbulentie of juist het ontbreken ervan. Dit inzicht vormt de kern van onze missie en maakt de Intelligent Pool uniek in Europa.

Met geavanceerde technologieën zoals PowerFlow en Lazy River, hebben we een revolutionair zwemsysteem gecreëerd dat zich onderscheidt van alle andere. Een Swimm intelligent pool biedt een ongeëvenaarde zwemervaring, waarbij elk aspect zorgvuldig is ontworpen om jouw zwemsessies naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor Swimm en ervaar zelf het verschil in zwemmen. Transformeer jouw zwembadervaring met onze innovatieve technologie en ontdek de ware kracht van tegenstroomzwemmen.
Hire a Webflow Professional to build a website using this template. Learn More
close popup