Ontvangst

Een warm welkom

Vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt, wacht u een warm welkom. Wij geloven in een persoonlijke benadering en beginnen daarom ons gesprek met een vers kopje koffie of thee. In een ontspannen sfeer kunt u onze indrukwekkende modellen bekijken: levensechte, op schaal gemaakte replica's die het oog voor detail en de technische verfijning van een Intelligent Pool demonstreren.
Dashboard mockup
Dashboard mockup
Orientatie gesprek

Wij leren U graag beter kennen

Onze medewerkers zijn nieuwsgierig naar uw interesses en beweegredenen voor een eigen zwembad, of deze nu liggen in het verlangen naar dagelijkse ontspanning, een bijdrage aan een stabiele conditie, of het doorgeven van een duurzame toekomst. Uw perspectief is essentieel voor ons en we zullen ons advies daarop aanpassen, met speciale aandacht voor de inrichting en het best gebruik van uw beschikbare ruimte.
Try-Out

Time to Swimm

Wanneer u klaar bent voor de volgende stap, leiden we u naar de try-out zone. Hier wacht een serene zwemomgeving waarin u de keus krijgt uit onze reeks zwembaden: de Classic, de Professional en de Olympic. Elke optie biedt een ander type stroming, zodat u zelf kunt beoordelen welke het beste bij uw zwemstijl en voorkeuren past. U zult versteld staan van de ruimte en het comfort dat een Swimm zwembad biedt, een ontdekking die vaak resulteert in een tevreden glimlach bij onze klanten.
Dashboard mockup
Dashboard mockup
Na bespreken

Vrijblijvende Offerte

Neem de tijd om elke stroming en elk zwembad uit te testen, we reserveren een ruime periode van ongeveer 45 minuten tot een uur voor uw zwemsessie. Daarna kunt u in alle rust omkleden en wat ontspannen, terwijl we een offerte samenstellen die is toegespitst op wat u het meest aansprak tijdens de try-out. Dit is ook het perfecte moment om dieper in te gaan op alle vragen die wellicht zijn opgekomen terwijl u aan het zwemmen was. Uw tevredenheid en gemoedsrust staan voor ons centraal, vandaar dat we geen moeite sparen om ervoor te zorgen dat u een volledig geïnformeerde beslissing kunt nemen over uw toekomstige Intelligent Pool.

Neem contact op

Om zelf de voordelen van een Swimm zwembad te ervaren en te zien hoe het uw dagelijkse leven kan verbeteren, nodigen we u uit om een try-out te boeken. Het Swimm team staat klaar om u te verwelkomen en u te laten zien hoe u met een Swimm zwembad een stap zet naar een gezonder en vreugdevoller thuis.
Contact image