Over ons

200+

Unieke Projecten

50.000+

Uren gezwommen

26.200+

Liter water bespaard per vulling
Dashboard mockup

De tegenstroom specialist van Europa.

Bij Swimm geloven we dat echte kwaliteit zich onderscheidt in de details. Als de toonaangevende tegenstroom specialist van Europa, zetten wij ons in voor het leveren van superieure zwemervaringen die de gezondheid en het welzijn van onze klanten bevorderen.
Ontdek de evolutie van tegenstroom zwemmen: de jetstream, eens het symbool van zwembad tegenstroomsystemen, is nu de eenvoudigste vorm van zijn soort. In een tijdperk waarin zwemmers meer verwachten dan ooit tevoren, heeft SWIMM de rol van tegenstroom specialist omarmd, geleid door de overtuiging dat de zwemervaring van vandaag de dag meer verfijning en comfort verdient

Bij SWIMM hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de optimale zwemervaring, en daarbij hebben we ontdekt dat de kwaliteit van de tegenstroom cruciaal is. Al meer dan een decennium zijn we toegewijd aan het perfectioneren van tegenstroom in zwembaden, met als ultiem doel een zwemervaring te bieden die zowel plezierig als comfortabel is.

De stroming van het water heeft een enorme invloed op het gedrag van de zwemmer. Het bepaalt of zwemmen een ontspannende bezigheid is of eerder een uitdagende strijd. Bij SWIMM beseffen we dat het verschil ligt in de energetische eigenschappen van het water - de aanwezigheid van turbulentie of juist het ontbreken ervan. Dit inzicht vormt de kern van onze missie en maakt SWIMM-zwembaden uniek in Europa.

Met geavanceerde technologieën zoals PowerFlow en Lazy River, hebben we een revolutionair zwemsysteem gecreëerd dat zich onderscheidt van alle andere. Een SWIMM intelligent pool biedt een ongeëvenaarde zwemervaring, waarbij elk aspect zorgvuldig is ontworpen om jouw zwemsessies naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor SWIMM en ervaar zelf het verschil in zwemmen. Transformeer jouw zwembadervaring met onze innovatieve technologie en ontdek de ware kracht van tegenstroomzwemmen.

Wij zijn Swimm

Bij Swimm combineren we geavanceerde tegenstroomtechnologie met compact design om een persoonlijke en professionele zwemervaring het hele jaar door in elk huis te leveren. Onze zwembaden, doordrenkt met innovatie en kwaliteit, bevorderen een gezonde levensstijl voor zwemmers van elk niveau. Als Europa's leidende specialist, streven wij naar perfectie in water.
Blog

Ontdek nog meer!

Verdiep uw kennis over welzijn en ontdek de laatste inzichten in gezond ouder worden op onze informatieve blogpagina. Begin vandaag nog met het verkennen van onze deskundige bijdragen aan uw gezonde levensstijl.
Swimm

Zwemmen met Kampioenen: Ontdek de Elite Alliantie bij Swimm

Bij Swimm vieren we niet alleen onze samenwerking met Sharon van Rouwendaal en Robin van Galen, maar ook met een indrukwekkend ensemble van gerenommeerde olympische kampioenen, waaronder Ranomi Kromowidjojo, Maarten van der Weijden en Ferry Weertman. Deze vereniging met enkele van 's werelds meest geprezen sportsterren onderstreept niet alleen de superioriteit van onze zwembaden, maar belicht ook hoe deze infrastructuur voldoet aan de veeleisende trainingsbehoeften van topzwemmers op wereldniveau.
Mark Smits
March 7, 2024
Leestijd:
6
minuten
Swimm

Maarten van der Weijden's Nieuwe Record: 45 Uur Zwemmen in Tegenstroombad

In een ontzagwekkende demonstratie van menselijke vastberadenheid en fysieke kracht heeft Maarten van der Weijden, de Nederlandse Olympische kampioen en bekend langeafstandszwemmer, zichzelf wederom overtroffen door een nieuw wereldrecord te vestigen.
Mark Smits
March 7, 2024
Leestijd:
4
minuten
Swimm

Wereldrecord in de Intelligent Pool

Maarten van der Weijden en wereldrecords, een gouden combinatie! Hij zwom non-stop tegen de stroom van de Intelligent Pool van Swimm in
Mark Smits
February 5, 2024
Leestijd:
2
minuten
Swimm

Swimm wordt hoofdsponsor van IRONMAN

2021 werdt Swimm hoofdsponsor van IRONMAN (tot medio 2022).
Mark Smits
February 5, 2024
Leestijd:
4
minuten
Swimm

De Mud run: Een dag vol avontuur en teamspirit

De Mud run is een jaarlijks evenement waarbij teams van sporters deelnemen aan een uitdagende obstacle run. Het is een dag vol avontuur, teamwork en doorzettingsvermogen. In 2022 besloot ons hele team om mee te doen aan de Mud run. We waren allemaal enthousiast en hadden er zin in. Het beloofde een dag te worden vol plezier, uitdagingen en natuurlijk een flinke dosis modder. In deze blog neem ik je mee naar onze ervaringen tijdens de Mud run en vertel ik je alles over de hindernissen die we hebben overwonnen, de teamspirit die we hebben ervaren en de voldoening die we voelden toen we de finish bereikten.
Mark Smits
January 25, 2024
Leestijd:
9
minuten
Swimm

Swimm: De Missie, Visie en Belofte

Welkom bij Swimm, waar we geloven dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met bewegen. Onze visie is dat sporten en bewegen essentieel zijn om jezelf gezond en fit te voelen, ongeacht je leeftijd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen zijn hele leven blijft zwemmen. En onze belofte is dat je het beste in jezelf naar boven haalt tijdens een zwemsessie. In deze blog zullen we dieper ingaan op onze visie, missie en belofte, en waarom zwemmen zo'n geweldige manier is om aan je gezondheid te werken.
Mark Smits
January 25, 2024
Leestijd:
5
minuten

Laat je inspireren!

Ontvang gratis het Swimm Inspiratie pakket, een digitale brochure bordenvol informatie verrijkt met inspirerende foto's.

Lees hoe Swimm omgaat met uw data in onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Werken bij

Kom werken bij Swimm!

Kom het Swimm-team versterken en zet je talent in om samen te innoveren en de wereld van techniek te transformeren!
Werkvoorbereider
Ben jij een ervaren planner en werkvoorbereider met bovendien ervaring in AutoCAD? Zoek je een uitdagende rol waarin je ook leiding gaat geven aan een team van binnen- en buitendienst monteurs bij een toonaangevend bedrijf in unieke tegenstroom zwembaden? Dan is deze functie bij Swimm de perfecte kans voor jou!
Boxtel
Full-time
Medior Monteur
Primair ben je bezig met het het bouwen van Swimm intelligent pools. Dat betekent dat je een zwembad van het begin tot het eind opbouwt bij de klant, dat je de waterbehandeling en filtertechniek installeert en het innovatieve zwemsysteem van Swimm. Bij oplevering geef je de klant ook uitleg hoe de installatie werkt.
Boxtel
Full-time
Junior Monteur
Je hoofdtaak is het creëren van Swimm Intelligent Pools. Dit omvat het volledige proces van het opzetten van een zwembad bij de klant, inclusief het installeren van de waterzuivering en filtratiesystemen, evenals het innovatieve zwemsysteem van Swimm. Na voltooiing voorzie je de klant ook van een gedegen uitleg over de werking van de installatie.
Boxtel
Full-time