Deze bekende namen kiezen voor Swimm

Bij Swimm zijn we er trots op samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde namen in de zwemsport, wij stellen ze graag aan u voor!

“Will is a true professional and master of his craft.”

Alex Tachov, Founder, Poise

Maarten van der Weijden

Geboren op 31 maart 1981 in het Nederlandse Alkmaar, heeft een ongelooflijke reis afgelegd die hem heeft gemaakt tot een van de meest bewonderde figuren in de sportwereld. Na zijn diagnose met leukemie in 2001 vocht Maarten dapper tegen deze ziekte en overwon het. Zijn terugkeer naar het zwemmen was een triomf op zich, en hij ging vervolgens door met het verleggen van grenzen en het inspireren van anderen met zijn ongelooflijke doorzettingsvermogen. Maarten's epische zwemtocht van maar liefst 200 kilometer langs de Elfstedentocht-routes in Friesland, waarbij hij geld inzamelde voor kankeronderzoek, maakte wereldwijd indruk en vestigde zijn reputatie als een ware held en doorzetter. Zijn vastberadenheid om tegenspoed te overwinnen en zijn onbaatzuchtige inzet voor het goede doel hebben hem niet alleen een plaats gegeven in de geschiedenis van de zwemsport, maar ook in de harten van mensen over de hele wereld.

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo, geboren op 20 augustus 1990 in het Nederlandse Sauwerd, heeft een buitengewone reis doorgemaakt die haar heeft gekatapulteerd naar het hoogste niveau van bewondering in de sportwereld. Haar opmerkelijke prestaties en doorzettingsvermogen hebben haar tot een ware legende gemaakt.

Vanaf haar debuut in de zwemsport heeft Ranomi onverschrokken obstakels overwonnen en records gebroken. Haar toewijding aan het zwemmen werd pas echt op de proef gesteld toen ze te maken kreeg met tegenslagen en blessures. Echter, net als een ware kampioen, stond ze keer op keer weer op en bleef ze haar dromen najagen.

Ranomi's indrukwekkende optredens op de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen hebben haar geliefd gemaakt bij fans over de hele wereld. Haar vastberadenheid om te triomferen, zelfs in het aangezicht van tegenspoed, is een bron van inspiratie voor velen.

Haar prestaties op de wereldpodia hebben haar niet alleen tot een icoon in de zwemsport gemaakt, maar haar vrijgevige geest en inzet voor goede doelen hebben haar ook een plekje in de harten van mensen wereldwijd bezorgd. Ranomi's nalatenschap strekt zich verder uit dan alleen haar medailles; ze is een ware held en rolmodel voor toekomstige generaties zwemmers en sporters over de hele wereld.

Ferry Weertman

Ferry Weertman, geboren op 27 juni 1992 in Naarden, Nederland, heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt die hem heeft doen uitgroeien tot een van de meest bewonderde figuren in de wereld van het openwaterzwemmen. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om obstakels te overwinnen en zijn dromen na te jagen, waardoor hij een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de sport.

Ferry's passie voor het zwemmen begon al op jonge leeftijd, maar het was zijn onverzettelijke geest die hem naar de top heeft gebracht. Zelfs in het aangezicht van uitdagingen en tegenslagen, bleef hij vastberaden en gefocust op zijn doelen.

Zijn grootste triomf kwam op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, waar hij goud won op de 10 kilometer openwaterzwemmen. Deze overwinning was niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een bron van nationale trots voor Nederland.

Ferry's indrukwekkende prestaties hebben hem wereldwijde erkenning opgeleverd en zijn naam gegrift in de annalen van de zwemsport. Maar het is niet alleen zijn succes in competitie dat hem zo geliefd maakt bij fans over de hele wereld. Ferry's bescheidenheid en vrijgevige geest maken hem een inspiratie voor velen, zowel binnen als buiten het zwembad.

Zijn toewijding aan het helpen van anderen en zijn voortdurende streven naar uitmuntendheid hebben hem niet alleen een plaats gegeven als een van 's werelds beste openwaterzwemmers, maar ook als een echte held en rolmodel voor de volgende generatie sporters.

Sharon van Rouwendaal

Geboren op 9 september 1993 in Soest, Nederland, is een naam die synoniem staat voor ongekende moed en prestatie in de wereld van het openwaterzwemmen. Haar aanwezigheid op het internationale toneel heeft niet alleen haar eigen carrière verrijkt, maar heeft ook de normen van excellentie in haar sport verlegd.

Met een natuurlijk talent en een onverzettelijke geest heeft Sharon zichzelf opgewerkt tot een onbetwistbare kracht in het openwaterzwemmen. Haar vastberadenheid om obstakels te overwinnen en haar grenzen te verleggen, hebben haar geholpen om keer op keer te schitteren in de meest uitdagende omstandigheden.

Op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro veroverde Sharon het goud op de 10 kilometer openwaterzwemmen, een prestatie die haar naam voor altijd zou verankeren in de geschiedenis van de sport. Haar triomf was niet alleen een moment van persoonlijke glorie, maar ook een inspiratiebron voor jonge zwemmers over de hele wereld.

Het is echter niet alleen haar succes in competitie dat Sharon bewonderenswaardig maakt. Haar nederigheid en vrijgevigheid, zowel binnen als buiten het zwembad, maken haar een rolmodel voor velen. Sharon zet zich in om anderen te inspireren en aan te moedigen om hun dromen na te streven, en haar toewijding aan het helpen van anderen is net zo indrukwekkend als haar prestaties in het water.

Door haar voortdurende streven naar uitmuntendheid en haar onwrikbare toewijding aan haar sport en gemeenschap, heeft Sharon van Rouwendaal niet alleen haar plaats verdiend als een van 's werelds beste openwaterzwemsters, maar ook als een bron van inspiratie en trots voor Nederland en de wereldwijde zwemgemeenschap.

Swimm Intelligent Pool

Mockup

De unieke formule van Intelligent Pool

Swimms unieke zwemervaring wordt gevormd door de Power Flow en Lazy River systemen. De Power Flow levert een krachtige, brede stroming die uw zwemtraining simuleert met een natuurlijk gevoel dankzij een speciaal ontworpen propeller en stromingskeerkleppen.
Mockup

Ervaar zelf waarom kampioenen kiezen voor swimm!

Om zelf de voordelen van een Intelligent Pool te ervaren en te zien hoe het uw dagelijkse leven kan verbeteren, nodigen we u uit om een try-out te boeken. Het Swimm team staat klaar om u te verwelkomen en u te laten zien hoe u met een Intelligent Pool een stap zet naar een gezonder en vreugdevoller thuis.

Neem contact op

Je kunt ons per mail bereiken via  info@swimm.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image