Intelligent pool installatie:
In 3 eenvoudige stappen!

Droomt u van een zwembad, maar ziet u op tegen het lange installatieproces? Ontdek hoe Swimm Intelligent Pool uw droom binnen handbereik brengt, met een installatie in slechts drie dagen.

Installatie in Slechts Drie Dagen

Stel je voor dat je eindelijk je eigen zwembad kunt hebben, zonder het gedoe van lange installatietijden. Met Swimm Intelligent Pool wordt dit werkelijkheid. In ongeveer 3 dagen Kan Swimm een zwembad monteren en afwerken. Op dag één wordt het Zwembad geplaatst dat voorzien is van een zelfdragend frame, waardoor u meteen het zwembad helemaal kunt vullen.

Op dag twee wanneer de monteurs van Swimm weer terug komen worden de leidingen aangesloten en de filter installatie voltooid. En op de laatste dag wordt uw zwembad afgewerkt en opgeleverd.

Geniet van verfrissing en ontspanning in uw eigen tuin. Neem vandaag nog de eerste stap naar uw eigen zwembadervaring met Swimm Intelligent Pool.

Sneller klaar dankzij de zelfdragende constructie

Een zelfdragend frame is een innovatieve constructie die ervoor zorgt dat het zwembad volledig zelfstandig kan staan, zonder extra ondersteuning. Het kan direct na plaatsing volledig worden gevuld met water, aangezien het frame het gewicht van het water draagt. Dit is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van traditionele zwembaden, die vaak in stabilisatiezand moeten worden geplaatst voor de ondersteuning aan de wanden.

Het Installatie Proces

Stap 1: Plaatsing van het zwembad

Op de eerste dag van het installatieproces wordt het zwembad geplaatst, en door de zelfdragende constructie is het stabiel en klaar om direct gevuld te worden.

Stap 2:  Aansluiten van het filterpakket en vullen van het zwembad

De tweede dag staat in het teken van het aansluiten van de leidingen en het voltooien van de filterinstallatie. Terwijl deze werkzaamheden plaatsvinden kan het laatste stukje zwembad worden afgevuld met water en kan aan het eind van de dag de filterinstallatie en eventuele verwarming worden opgestart.

Stap 3: Aansluiten van de Swimm Powerflow en oplevering

Op de derde en laatste dag van de installatie worden de laatste details afgerond. De powerflow wordt aangesloten en alle benodigde afwerkingen worden gedaan om het zwembad gereed te maken voor gebruik.  Aan het eind van de dag zal onze monteur uitleg geven over de werking van het filtersysteem  en de bediening van de Swimm Powerflow.

Heb je een vraag?

Stel eenvoudig je vraag via het formulier hier onder. Het Swimm support team gaat er direct mee aan de slag! Je kunt ons ook per mail bereiken via  info@swimm.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image

Voordelen van een zelfdragend zwembad

Gemakkelijke plaatsing en vulling

Het zelfdragend zwembad maakt snelle en eenvoudige plaatsing mogelijk waarbij het direct na plaatsing volledig word gevuld met water. Er is enkel een betonnen dragende ondervloer nodig om het zwembad op te plaatsen. Dit bespaart tijd en moeite

Mogelijkheid tot verhuizing

Met een zelfdragend zwembad kan het later nog eens eventueel verplaatst worden, wat handig is bij verhuizing. Het zwembad kan in zijn geheel worden verplaatst met behulp van hijsogen.

Kostenbesparend

Het zelfdragend zwembad elimineert de kosten voor stabilisatiezand en zorgt voor een duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden, wat uiteindelijk kostenbesparend werkt.

Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt het om het zwembad te vullen?
Is het mogelijk om een warmtepomp aan te sluiten?
Is een betonnen vloer noodzakelijk?
Is een aannemer inhuren nodig voor de installatie van het zwembad met een zelfdragend frame?
Kan het zwembad met een zelfdragend frame verplaatst worden?
Is het zelfdragend frame duurzaam?

Ontwerp Uw Droom zwembad

Configureer Intelligent Pool

Probeer zelf de Intelligent Pool uit

Intelligent Pool Uitproberen