Een Uniek Zwemervaring

Configureren

365 Dagen per jaar werken aan een gezonde toekomst

De Intelligent Pool is een compact zwembad met tegenstroom waarin je super kunt zwemmen. Ons innovatieve tegenstroomsysteem zorgt ervoor, dat je in de ideale zwemzone optimaal zwemt en de ingebouwde software zorgt ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien!

Het meest duurzame zwembad

De Intelligent Pool van Swimm combineert energie-efficiëntie met een compact ontwerp, wat leidt tot een verantwoorde keuze die zowel kosten als milieu spaart.

Uniek tegenstroom systeem

Swimm's tegenstroomsysteem biedt een gestroomlijnde en constante stroming voor een natuurgetrouwe zwembeleving. Ideaal voor zwemmers van alle niveaus.

High tech software

Swimm's geavanceerde software biedt nauwkeurige personalisatie van stromingspatronen, optimaliseert de zwemtraining voor elke gebruiker.
Inovatief

Unieke formule

Swimms unieke zwemervaring wordt gevormd door de Power Flow en Lazy River systemen. De Power Flow levert een krachtige, brede stroming die uw zwemtraining simuleert met een natuurlijk gevoel dankzij een speciaal ontworpen propeller en stromingskeerkleppen. De Lazy River biedt een ongeëvenaarde circulatie in het zwembad, zodat u kunt genieten van een vloeiende, laminaire stroming die zwemmen in de natuur nabootst. Samen zorgen deze systemen voor een gladde, consistente waterstroom - essentieel voor de ultieme zwembeleving.

PowerFlow

Swimm's Power Flow biedt een unieke zwemervaring met een breed en gladstromende waterstroom, voortgedreven door een grote propeller. Deze zorgt voor een laag toerental en een gelijkmatige verdeling van de energie over de gehele waterstroom, dankzij een reeks innovatieve keerkleppen

Lazy River

Swimm's Lazy River werkt met een unieke dubbele wand die water moeiteloos laat terugstromen en zorgt voor een vloeiende circulatie naar de Power Flow unit, wat resulteert in een kalme en gelijkmatige zwemstroom zonder turbulentie.
Dashboard mockup
Software

Connected to the internet

De geïntegreerde software van Swimm biedt volledige controle over zwembadtraining en stroming, waardoor je overal ter wereld jouw ideale zwemomgeving kunt creëren en aanpassen.

Stel je gewenste zwemsnelheid in en selecteer programma's vanaf elke locatie, binnen of buiten het water.

Bedien de Intelligent Pool via smartphone, tablet, of smart TV.

iPhone mockup

Creëer je ideale workout met een paar simpele klikken.

Optimaliseer je zwemtraining met on-the-fly aanpassingen voor resultaten die je echt kunt voelen.

Modellen

Investeer in je gezondheid

Bekijk de Intelligent Pools en maak kennis met de waarde die Swimm biedt. Wij combineren hoogwaardige kwaliteit met economische voordelen, waardoor u investeert in zowel uw gezondheid als uw huis. Realiseer uw aspiratie voor een eigen zwembad met onze transparante kostenstructuur.
Classic

De Classic serie biedt recreatieve zwemmers een ontspannen zwembeleving waarbij comfort en plezier voorop staan, ideaal voor dagelijkse ontstressende zwemsessies.

Eenvoudig een gezonde routine thuis creëren.
Ideaal voor lichte oefening en ontspanning.
Een eigen zwembad voor sport en rust, 24/7 beschikbaar.
Ontdek
Professional

Voor de actieve sporters brengt de Professional serie een stimulerende uitdaging en het gevoel van vooruitgang, perfect voor diegenen die hun zwemvaardigheden en conditie willen verbeteren.

Geschikt voor intensieve training met een max. snelheid van 1:50 min/100 m
Lage operationele kosten en energiebesparende ontwerpkenmerken.
Ontworpen voor dagelijks gebruik, zelfs in de koudste maanden.
Ontdek
Olympic

De Swimm Olympic is het ultieme model voor serieuze zwemmers, met snelheden tot wel 55 seconden per 100 meter en een dubbele propeller voor superieure, gelijkmatige stroming.

Geschikt voor intensieve training met een max. snelheid van 0:55 min/100 m.
Dubbel Propellor systeem.
de beste mogelijke zwemomstandigheden en is daarmee het toppunt in thuis-zwemtechnologie en comfort.
Ontdek

Ervaar het zelf.
Plan een Try-Out

Om zelf de voordelen van een Intelligent Pool te ervaren en te zien hoe het uw dagelijkse leven kan verbeteren, nodigen we u uit om een try-out te boeken. Het Swimm team staat klaar om u te verwelkomen en u te laten zien hoe u met een Intelligent Pool een stap zet naar een gezonder en vreugdevoller thuis.

Ontwerp Uw Droom zwembad

Configureer Intelligent Pool

Probeer zelf de Intelligent Pool uit

Intelligent Pool Uitproberen