ONBEPERKT PLEZIER

EINDELOOS GENIETEN

Informatiepakket aanvragen

“In de zomer kwamen er iedere dag vriendjes spelen. Vooral met de stroming hebben ze de grootste lol”.

Een broedplaats van spontane quality time met de familie, waar je even kunt ontsnappen aan de realiteit. Warme zomerdagen waarop tot zonsondergang genoten kan worden van de ontspanning die het zwembad te bieden heeft. Omringd door familie en vrienden. Deel de intieme momenten met geliefden, op een van jouw favoriete plekjes ter wereld. Het ultieme vakantiegevoel, gewoon bij jou thuis.

Lachen

Genieten

Ontspannen

"Zwemmen in een Swimm betekent voor mij... HEEL VEEL LUXE"

Lees het hele verhaal

Patty Verhagen


“Als ik in de ochtend mijn gordijn open doe en ik kijk naar buiten, dan begin ik te lachen. Iedere dag zeg ik tegen mijn man, kijk nou eens we hebben gewoon een zwembad in de tuin!”

Het verhaal van... ROBIN VAN GALEN

Lees het hele verhaal

Genieten met de kinderen


“De kinderen vinden het ook heel leuk. Die zwemmen dan niet tegen de stroming in, maar vinden het juist leuk om met een balletje te spelen en tegen de stroming in te gooien”.

Het verhaal van... MAARTEN VAN DER WEIJDEN

Lees het hele verhaal

Veiligheid staat voorop


“Een groot zwembad of een klein zwembad… mijn kinderen vinden het even leuk. Ze vinden wel het spelen met de stroming, zich mee laten sleuren bijvoorbeeld, extra leuk. Ook geeft het mij als ouder een veilig gevoel, dat ik zo dicht bij de spelende kinderen sta”.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Classic
Professional
Olympic

Classic

Intelligent Pool

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Intelligent Pool

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Intelligent Pool

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen