ONGEKENDE LUXE

Het stralende middelpunt van je tuin.

Informatiepakket aanvragen

“Ik heb gewoon een zwembad in de tuin… En wat voor een!”

Een nieuwe dimensie in je tuin. Het tevreden gevoel overheerst. Dit is waar je voor gewerkt hebt en daar ben je trots op. De parel in de tuin waar je altijd van gedroomd hebt. Een fijner leven is jouw nieuwe realiteit. Ongekende luxe, onschatbaar genot.

Trots

Luxe

Design

EEN PAREL IN JE TUIN

Een optimale staycation woning heeft tegenwoordig een eigen zwembad. Strakke lijnen en een fraaie afwerking zijn hierbij de kernelementen. Het design straalt luxe uit. Iets om trots op te zijn. Combineer iedere situatie met de juiste beleving door de verschillende mogelijkheden in kleurstelling van het water. Buiten zwemmen in verwarmd water, gewoon bij jou in de achtertuin. Dat is pas luxe.

Project DE MEERN

Bekijk het hele project

Van kleine stadstuin tot zwemoase


Met de mooie en strakke inbouw van de Swimm creëer je een gevoel van luxe in je achtertuin. Zo werd deze relatief kleine stadstuin in de Meern omgetoverd tot een echte zwemoase.

Project HAARLEM

Bekijk before and after

Pure ontspanning


Dat je met een beperkte ruimte een hoop kan bereiken, wordt tijdens dit project bewezen. Binnen enkele weken werd deze kleine stadstuin omgetoverd tot een plek van ultieme ontspanning.

Project DOETINCHEM

Ontdek zwemmen in de winter

Winterduik in de achterhoek


Met een Swimm Intelligent Pool kun je het hele jaar blijven zwemmen, zelfs tijdens sneeuw en vorst. Zo wordt er in het oosten elke dag gezwommen, ook tijdens de koude maanden.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Classic
Professional
Olympic

Classic

Intelligent Pool

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Intelligent Pool

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Intelligent Pool

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

WAAR KOMT JOUW SWIMM HET BEST TOT ZIJN RECHT?


MAAK JE DROMEN REALITEIT.


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen