zwemmachine vs zwemspa

Proefzwemmen

Proefzwemmen

In een SWIMM moet je proef zwemmen voordat je dit toestel koopt. ‘Dat is de beste methode om er achter te komen hoe fijn de Swimm zwemt, ‘ aldus Mark Smits, oprichter van SWIMM.

Volgens hem moet je ervaren hoe het is om te zwemmen. Het is makkelijk om veel te schijven en te zeggen over een product, maar uiteindelijk wordt de kwaliteit van de machine toch beoordeeld op het gebruiksgemak en het gevoel dat je krijgt bij een product.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

Proefzwemmen

Het is bij SWIMM mogelijk om te proefzwemmen in een SWIMM intelligent pool. Dit zwembad staat opgebouwd in ons kantoor in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en is ervoor om klanten te laten ervaren wat het is om in een SWIMM te zwemmen. Meestal wordt ook het advies gegeven om ergens anders een ander systeem uit te proberen. Dat is de beste methode om mensen te overtuigen van de gemakken van een SWIMM.

 

30 min. zwemmen

Kom eens uitproberen hoe het werkt. In 30 minuten heeft u een goed beeld van de zwemeigenschappen, en tevens heeft u een lekkere work out gedaan. Dat voelt fijn en verfrissend!  Een van de medewerkers van Swimm zal u begeleiden en kennis laten maken met de mogelijkheden van de Swimm. Zo komt het zwemmen aan bod maar word er ook uitgelegd hoe de trainingprogramma’s werken. Als u wilt kunt u uw eigen wetsuit meenemen om ook daarmee te voelen hoe de zwemeigenschappen zijn.

 

RECENSIES van proefzwemmen

 

11-01-2020

Fam Haerkens, Haarlem

In ons nieuwe huis willen we graag een zwembad installeren wat veel gebruikt kan worden. Enigszins sceptisch zijn we naar Thermostar afgereisd om de SWIMM uit te proberen. Direct daarna hebben we bij een andere leverancier een luxe jetstream getest.

Wij waren zeer positief verrast door de SWIMM. Deze geeft goede mogelijkheden om zowel lekker te trainen als in een rustig tempo tegenin zwemmen. Met de binnen faciliteiten bij Thermostar  kan je op een ontspannen manier dit ervaren. De andere door ons geteste jetstream is duidelijk meer voor fun. Met een zeer rustige borstcrawl zwem je daar makkelijk doorheen . Dus voor training en echt lekker zwemmen gaat onze voorkeur uit naar de SWIMM.

 

borstcrawl in een zwemmachine zwemmen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan