zwemmachine vs zwemspa

Proefzwemmen

Proefzwemmen

Voordat je een Swimm koopt, moet je er in proefzwemmen. ‘Dat is de beste methode om er achter te komen hoe fijn de Swimm zwemt, ‘ aldus Mark Smits, oprichter van SWIMM.

Volgens hem moet je ervaren hoe het is om te zwemmen. Het is makkelijk om veel te schrijven en te zeggen over een product, maar uiteindelijk wordt de kwaliteit van de machine toch beoordeeld op het gebruiksgemak en het gevoel dat je erbij krijgt.

Wilt u komen proef zwemmen?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter, dan plannen we een afspraak.

Maak een afspraak

Proefzwemmen

Het is bij SWIMM mogelijk om te proefzwemmen in een SWIMM intelligent pool. Dit zwembad staat opgebouwd in ons kantoor in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en is ervoor om klanten te laten ervaren wat het is om in een SWIMM te zwemmen. Vaak wordt ook geadviseerd om ergens anders een ander systeem uit te proberen. Dat is de beste methode om mensen te overtuigen van de gemakken van een SWIMM.

 

30 min. zwemmen

Kom eens uitproberen hoe het werkt. In 30 minuten heeft u een goed beeld van de zwemeigenschappen. Tevens heeft u een lekkere work-out gedaan. Dat voelt fijn en verfrissend!  Een van de medewerkers van Swimm zal u begeleiden en kennis laten maken met de mogelijkheden van de Swimm. Zo komt het zwemmen aan bod maar wordt er ook uitgelegd hoe de trainingsprogramma’s werken. Als u wilt kunt u uw eigen wetsuit meenemen om ook daarmee te voelen hoe de zwemeigenschappen zijn.

 

RECENSIES van proefzwemmen

 

19-02-2020

Fam Evenhuis, Amsterdam

Voor de ontwikkeling van onze nieuwbouwwoning willen we in een vroeg stadium afwegingen maken over hoe woning en tuin precies vorm te geven. Beiden met een achtergrond in het wedstrijdzwemmen (Europees kampioenschap) hebben we daarin ook ruimte voor een zwembad voorzien. 

Er is uitgebreid de tijd genomen om ons met de SWIMM kennis te laten maken en verdere toelichting te geven. De maximale zwemsnelheid van rond de 1.15 per 100m die in het testmodel kan worden ervaren voldoet voor ons prima voor de rustige training waar we naar op zoek zijn. Zeker positief verrast waren we dat ook andere zwemslagen (schoolslag, rugcrawl) nagenoeg zonder effect op de ligging en techniek mogelijk zijn. Dat maakt het product voor ons een serieuze optie. Het proberen van de SWIMM heeft ons ervan overtuigd dat juist ook een betrekkelijk compact zwembad ons de volwaardige zwemervaring kan bieden waar anders minimaal een 25-meter bad voor nodig zou zijn.

 

16-01-2020

Fam de Hoop, Amsterdam

Ontvangst was in een huiselijke omgeving met zicht op het demobad met de Swimm. Onder genot van een kop koffie werden alle aspecten van de Swimm en de toekomst visie toegelicht. Wij hadden al andere zwemmachines getest en onderzocht dus konden goed vergelijken.Wat goed voelde waren de innovatieve ideeën van Mark, de eigenaar om de zwemervaring te verrijken. Het test zwemmen zelf maakte het verhaal compleet, we zijn overtuigd!

De aangeboden waterstroom snelheid is erg goed te doseren. De waterstroom is erg stabiel zonder onnatuurlijke wervelingen en terugslag van golven die tegen de kant slaan. Al met al een zeer prettige zwemervaring die verder zoeken overbodig maakt. We kijken al uit naar het moment dat we dagelijks de Swimm kunnen gaan gebruiken.

 

11-01-2020

Fam Haerkens, Haarlem

In ons nieuwe huis willen we graag een zwembad installeren wat veel gebruikt kan worden. Enigszins sceptisch zijn we naar Thermostar afgereisd om de SWIMM uit te proberen. Direct daarna hebben we bij een andere leverancier een luxe jetstream getest.

Wij waren zeer positief verrast door de SWIMM. Deze geeft goede mogelijkheden om zowel lekker te trainen als in een rustig tempo tegenin zwemmen. Met de binnen faciliteiten bij Thermostar  kan je op een ontspannen manier dit ervaren. De andere door ons geteste jetstream is duidelijk meer voor fun. Met een zeer rustige borstcrawl zwem je daar makkelijk doorheen . Dus voor training en echt lekker zwemmen gaat onze voorkeur uit naar de SWIMM.

 

 

borstcrawl in een zwemmachine zwemmen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan