365 Dagen per jaar werken aan een gezonde toekomst

De Intelligent Pool is een compact zwembad met tegenstroom waarin je super kunt zwemmen. Ons innovatieve tegenstroomsysteem zorgt ervoor, dat je in de ideale zwemzone optimaal zwemt en de ingebouwde software zorgt ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien!

CONFIGURATIE NAAR SWIMM VERZENDEN

Indien u uw configuratie wenst te delen met Swimm, vul dan dit formulier in zodat wij contact met u op kunnen opnemen.

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?

MAAK JE DROMEN REALITEIT.
Krijg het Swimm Magazine gratis thuis gestuurd via het contact formulier hier onder. Het magazine van meer dan 100 pagina's  staat vol met informatie over de Intelligent Pools, de gezondheid en duurzaamheid voordelen afgewisseld met inspirerende foto's en reviews van andere Intelligent Pool eigenaren.

Door het selecteren van onderstaande vakjes geeft u toestemming om marketingcommunicatie (nieuwe producten, evenementen, aanbiedingen, …) te ontvangen van Swimm International B.V . Meer informatie over onze Privacy Policy vindt u hier.

Velden met een * zijn verplicht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Disclaimer voor de prijsconfigurator van Swimm:

De prijsconfigurator van Swimm is ontworpen om consumenten een indicatieve opgave te bieden van de mogelijke kosten voor een zwembad. Deze opgave is niet bedoeld als een officiële of rechtsgeldige offerte, maar dient slechts als een hulpmiddel om een voorlopig kostenoverzicht te verkrijgen. De weergegeven prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk op het moment van raadpleging, maar Swimm behoudt zich het recht voor om het productaanbod en prijzen te allen tijde te wijzigen.

Transportkosten zijn niet inbegrepen in de configurator en worden op aanvraag apart berekend, afhankelijk van de leveringslocatie. In Nederland bedragen de installatiekosten €4500 (inclusief btw). Voor installaties buiten Nederland worden de kosten individueel berekend, inclusief reis- en verblijfskosten en eventuele bijkomende installatiekosten. Deze zijn ook nog niet in de configurator opgenomen en worden later aan de offerte toegevoegd zodra de bouwlocatie bekend is.

Werkzaamheden die vóór de installatie door een derde partij uitgevoerd moeten worden, omvatten: het graven van het gat, het voorbereiden van bodem en sleuven, het aanleggen van leidingwerk en elektra in de technische ruimte, en het voorbereiden van afvoer naar het riool.

Swimm is verantwoordelijk voor het transport en de plaatsing van het zwembad, het aansluiten aan het filtersysteem, het gebruiksklaar maken van het zwembad, de oplevering, en het verstrekken van uitleg aan de klant.

Na de levering van het zwembad dienen werkzaamheden zoals het aanvullen van het gat met gestabiliseerd zand, het aanbrengen van randafwerking en, indien nodig, verdere tuinafwerking, door een derde partij uitgevoerd te worden.

Let op: deze disclaimer geeft een overzicht van de verwachte verantwoordelijkheden en kosten. Echter, voor een exacte bepaling van de kosten en verplichtingen, dient direct contact opgenomen te worden met Swimm.