Opzoek naar een zwembad met tegenstroom?

Wil jij genieten van alle voordelen van het zwemmen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven? Met het tegenstroomsysteem van een Intelligent Pool kan jij onbeperkt zwemmen in een beperkte ruimte.

Meer over de Intelligent Pool

'For a Healthy Life'

Waarom Swimm?

We weten allemaal dat bewegen goed is voor je lichaam en geest. Wanneer je dit niet doet wordt je lusteloos en het is ook nog een slecht voor je gezondheid. Door te sporten voel je je vrolijker, je hebt meer energie en je voelt je fitter. In de drukke levens van tegenwoordig is sporten vaak het eerste wat erbij inschiet. In de beperkte tijd die je hebt, ga je ook nog eens met tegenzin naar de sportschool. Herkenbaar voor je?

Dat is zonde! Want sporten kan onwijs leuk zijn. Zeker in het water. Of je nu olympisch kampioen wil worden, af wil vallen, een rustmoment wil creëren of gewoon wil genieten van het water met het hele gezin. Het is onze missie om dit voor jou mogelijk te maken!

Informatiepakket aanvragen

'For a Healthy Life'

Voor wie is dit zwembad geschikt?

Gezond ouder worden

Recreatief & Ontspanning

Je hoofd leegmaken na een drukke dag. Jezelf mentaal terug vinden. Of het nu je doel is om spieren te versterken, kracht op te bouwen of om af te vallen… jij wil fit worden en fit blijven.

Onvermijdelijke progressie

Wedstrijdzwemmers & Triatleten

Je traint hard en je lichaam voelt het. Je hebt ambities en consequent progressie boeken staat voor jou centraal. Jij hebt de controle… van triatlontraining tot intervalroutines tot hersteltrainingen.. behaal al je sportieve doelen en geniet van het proces om daar te komen.

Pijnloos revalideren

Sportblessures & Chronische klachten

De strijdt tegen een spierziekte. Herstellen van een operatie. Kampen met sportblessures. Last hebben van chronische klachten, mobiliteitsproblemen of een neurologische aandoening. Voor velen is het een verlichting om actief bezig te zijn in het water, werkend aan hun herstel. Dit gevoel van verlichting op kunnen roepen wanneer je wil. Hier komen comfort en een pijnloze, effectieve revalidatie samen.

Informatiepakket aanvragen

Wat is een Intelligent Pool?

De Intelligent Pool is het complete product: een zwembad met ingebouwd tegenstroomsysteem. Het bad staat compleet in teken van de stroming. De opbouw, de afmetingen. Alles is afgestemd op de ultieme zwemervaring. Daarom worden de Intelligent Pools enkel in één maat gemaakt: 4 meter bij 2,25 meter aan zwem oppervlak. De Intelligent Pool is het grootste kleine zwembad ter wereld!

365 dagen per jaar zwemmen

Dankzij het compacte formaat van een Intelligent Pool kan het water het hele jaar door efficiënt verwarmd worden, zelfs in de winter. Of het nu 28 graden is op een zonnige lentedag, of 5 graden vriest in januari. Het behalen van jouw doelen komt niet in gevaar door externe factoren waar je geen invloed op hebt.

Voor iedere tuin, voor iedere plek

Een luxe zwembad in de schuur van een ruime woonboerderij, een compacte stadstuin in hartje Amsterdam, de fitnesskelder van een atleet, de eerste verdieping van een vrijstaande villa, aansluitend op je terras in de achtertuin. Binnen of buiten. Ingegraven of opgebouwd. Alles is mogelijk.

Unieke waterflow

Bij een Intelligent Pool wordt het water aan de achterkant van het zwembad afgezogen. Het water stroomt via de zijkanten van het bad weer naar voor. Dit betekent dat al het water in het bad altijd één kant op stroomt, waardoor je geen last hebt van tegendraadse stroming. De hele Intelligent Pool wordt dus gebruikt om deze unieke stroming te creëren.

Connected to the internet

Een Intelligent Pool is volledig bedienbaar vanuit het zwembad met je mobiele device. Mobiele telefoon, iPad of smart TV… jij bent in de controle. Je bent ten alle tijden slechts een paar klikken verwijderd van jouw gewenste snelheid. Natuurlijk kan het zwembad ook bestuurd worden met een simpele analoge afstandsbediening.

Waarom Swimm?

💭 Dat je op ieder gewenst moment uit jouw drukke leven kan stappen. Een moment voor jezelf kan pakken, waarin je volledig tot rust kan komen;

💭 Je sportieve doelen kunt behalen;

💭 Dat je kunt genieten van alle voordelen van écht zwemmen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft;

💭 Dat je aan niets hoeft te denken en gewoon... geniet van het water. Lijkt je dit ook zo fijn en zit je in gedachten al met je voeten in het water? Vraag dan hieronder het informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen

Voor wie is dit zwembad geschikt?

“In het midden van de winter buiten zwemmen in de sneeuw is een hele rare gewaarwording, maar het geeft mij een heel blij gevoel”.

Henriëtte uit Doetinchem

           “Ik vind het vooral fijn dat ik de stroming op de seconde nauwkeurig kan instellen''

Ranomi Kromowidjojo

           ‘’Het is een hele mooie evenwichtige stroming waardoor je echt het gevoel hebt alsof je zwemt in een oneindig zwembad''

Barry uit de Meern

Meer gebruikers aan het woord

Veelgestelde vragen

Op weg naar een gezonde, sportieve levensstijl

Veel mensen willen zich inzetten voor een goede gezondheid of een sportief leven. Het is echter moeilijk om in de drukke levens van tegenwoordig de tijd te vinden om dit te realiseren. Wij geloven dat dit anders kan. Het is dan ook onze missie om het voor iedereen weer toegankelijk, leuk en uitdagend te maken om in het water te gaan bewegen, om zo te werken aan een ontspannend, gezonder en sportiever leven. Hoe gaaf zou het zijn als we allemaal weer het water ingingen, en op die manier samen kunnen bouwen aan een vitalere maatschappij? Daar geloven wij wel in… jij ook?

Informatiepakket aanvragen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.