Techniek
Leestijd:
7
Minuten

Connected to the Internet!

Ontdek hoe de innovatieve technologie van Swimm uw zwemervaring transformeert. Bent u klaar om de kracht van uw Intelligent Pool volledig te benutten en uw zwemtraining naar een nieuw niveau te tillen? Met de Swimm-app kunt u unieke trainingsprogramma's ontwerpen, uw vooruitgang bijhouden en uw Intelligent Pool bedienen, allemaal vanuit de palm van uw hand.
Geschreven door
Mark Smits
Gepubliceerd op
February 6, 2024

Intelligent Pool: De Kracht van Persoonlijke Zwemprogramma's

Stel u voor dat uw zwembad u niet alleen een ruimte biedt om te zwemmen, maar ook een persoonlijke coach en een digitale assistent. Dat is mogelijk gemaakt door de Swimm Power Flow- en Lazy River-systemen. De unieke stroming die door de Swimm-u wordt geproduceerd, creëert een laminaire stroming die het natuurlijke water nabootst, waardoor zwemmers het gevoel hebben dat ze echt 'vrij' zwemmen. Deze ervaring wordt mogelijk gemaakt door een grote propeller, unieke keerkleppen en lage toerentallen die samen zorgen voor een gelijkmatige en comfortabele weerstand.

Trainingsprogramma's Op Maat: Uw Digitale Zwemcoach

Dankzij de geavanceerde software van Swimm is het creëren van gepersonaliseerde trainingsprogramma's eenvoudig en intuïtief. Of u nu op zoek bent naar een rustige stroming voor ontspanning of een intensief intervalprogramma voor uw training, de software biedt de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Programma's kunnen variëren van sessies van een half uur tot complexere sets met tot 50 stappen. De ingebouwde motor reageert op elke geprogrammeerde stap, waardoor de propeller wordt versneld of vertraagd, afhankelijk van het gewenste tempo.

Volg Uw Vooruitgang: Motivatie en Efficiëntie

Een ander significant voordeel van de Swimm-app is de mogelijkheid om uw prestaties en vooruitgang bij te houden. De software presenteert uw resultaten op een manier die zowel informatief als motiverend is, waardoor u gemotiveerd blijft om uw fitnessdoelen te bereiken.

Bediening Op Afstand: De Rol van Smart Devices

De ware magie komt echter tot uiting in de compatibiliteit van de software met smart devices zoals smartphones en internet-tv's. Dit stelt u in staat om uw zwembad op afstand te bedienen, trainingssessies te starten, accounts te beheren, en realtime informatie zoals zwemsnelheid, zwemduur en resterende tijd te bekijken. U kunt zich concentreren op uw zwemtechniek en laten de technologie de rest regelen.

Energiezuinig en Duurzaam: Zwemmen met een Gerust Hart

Naast deze technologische snufjes is de Swimm Intelligent Pool ook ontworpen met het oog op duurzaamheid. De zwembaden van Swimm zijn uitstekend geïsoleerd en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polypropyleen en roestvrij staal, wat bijdraagt aan de lange levensduur van het product. Dit betekent minder zorgen over onderhoud en reparaties naast het genot van een zwembad dat geschikt is voor gebruik gedurende het hele jaar.

Conclusie

Kortom, de Swimm-app en de Intelligent Pool-technologie nemen het traditionele zwemmen en transformeren het tot een volledig geïntegreerde en gepersonaliseerde ervaring. Door gebruik te maken van de kracht van het internet en slimme apparaten biedt Swimm een zwemervaring die niet alleen leuk en bevredigend is, maar ook efficiënt en progressief. Of u nu aan uw conditie wilt werken, uw zwemtechniek wilt verbeteren, of simpelweg wilt ontspannen, Swimm stelt u in staat om de regie over uw eigen trainingen te nemen en het meeste uit elke zwemsessie te halen.

Wat kan de Swimm-app voor mijn zwemtraining doen?

De Swimm-app stelt u in staat om gepersonaliseerde zwemprogramma's te creëren, uw prestaties te volgen, en uw zwembad op afstand te bedienen.

Is de Swimm Intelligent Pool energiezuinig?

Ja, Swimm-zwembaden hebben een uitstekende isolatie en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze energiezuinig zijn en het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

Kan ik mijn Swimm zwembad vanaf een afstand bedienen?

Absoluut! U kunt uw Swimm-zwembad bedienen met een smartphone of een internet-tv.

Hoe helpt de Swimm-software mij met mijn conditieniveau?

De Swimm-software kunt u gebruiken op het niveau dat bij uw conditie past. Het biedt variabele trainingsprogramma's die u volledig kunt afstemmen op uw doelen.

Wat maakt de Swimm Intelligent Pool uniek vergeleken met traditionele zwembaden?

De Swimm Intelligent Pool biedt een unieke laminaire waterstroom die natuurlijke zwemomstandigheden nabootst en wordt ondersteund door een slimme app die volledige personalisatie van uw zwemervaring mogelijk maakt.

Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Heeft u een andere vraag?

Neem dan contact met ons op. Het Swimm Support team helpt u graag verder!