Swimm
Leestijd:
5
Minuten

Swimm: De Missie, Visie en Belofte

Welkom bij Swimm, waar we geloven dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met bewegen. Onze visie is dat sporten en bewegen essentieel zijn om jezelf gezond en fit te voelen, ongeacht je leeftijd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen zijn hele leven blijft zwemmen. En onze belofte is dat je het beste in jezelf naar boven haalt tijdens een zwemsessie. In deze blog zullen we dieper ingaan op onze visie, missie en belofte, en waarom zwemmen zo'n geweldige manier is om aan je gezondheid te werken.
Geschreven door
Mark Smits
Gepubliceerd op
January 25, 2024

Inhoudsopgave

  • De visie van Swimm
  • De missie van Swimm
  • De belofte van Swimm
  • Conclusie

De visie van Swimm

Bij Swimm geloven we dat sporten en bewegen van cruciaal belang zijn om jezelf gezond en fit te voelen. Of je nu jong bent of wat ouder wordt, het investeren van tijd in sport en beweging zal zich dubbel en dwars terugbetalen. Door regelmatig te sporten en te bewegen, voel je je fitter, kun je beter ontspannen en ervaar je een betere kwaliteit van leven. Onze visie is dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met bewegen. Het is nooit te laat om te beginnen met sporten en bewegen, en we willen mensen aanmoedigen om dit op elke leeftijd te doen.

De missie van Swimm

Onze missie bij Swimm is om ervoor te zorgen dat iedereen zijn hele leven blijft zwemmen. We zien dat kinderen worden grootgebracht met zwemmen, met zwemdiploma's, kinderfeestjes en zomers in het zwembad. Maar op de een of andere manier stoppen de meeste mensen met zwemmen tussen de leeftijd van 15 en 50 jaar. Pas op latere leeftijd beginnen mensen weer met zwemmen en willen ze werken aan hun gezondheid. Maar waarom blijven we niet gewoon permanent zwemmen? Iedereen kan het, iedereen weet dat zwemmen supergezond is. Dus dat is ons ultieme doel: ervoor zorgen dat mensen hun hele leven blijven zwemmen en de voordelen van deze activiteit blijven ervaren.

De belofte van Swimm

Bij Swimm beloven we dat je het beste in jezelf naar boven haalt tijdens een zwemsessie. Zwemmen is de ideale manier om een gezonde levensstijl te behouden of te creëren. Door regelmatig te zwemmen, word je steeds fitter en zit je lekkerder in je vel. Het voelt goed om actief bezig te zijn met je gezondheid, en hoe meer je beweegt, hoe meer je het verschil zult merken. Zwemmen is een activiteit die je helpt om je grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal. Het is een uitdaging die je aangaat en waar je sterker uitkomt. Dus als je op zoek bent naar een manier om het beste uit jezelf te halen, dan is zwemmen de perfecte keuze.

Conclusie

Bij Swimm geloven we dat sporten en bewegen essentieel zijn om jezelf gezond en fit te voelen. Onze visie is dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met bewegen, en onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen zijn hele leven blijft zwemmen. Onze belofte is dat je het beste in jezelf naar boven haalt tijdens een zwemsessie. Zwemmen is de ideale manier om een gezonde levensstijl te behouden of te creëren, en het is een activiteit die je helpt om je grenzen te verleggen en sterker te worden. Dus waar wacht je nog op? Duik in het water en ontdek de vele voordelen van zwemmen!

Veel gestelde vragen

1. Waarom is sporten en bewegen belangrijk?
Sporten en bewegen zijn belangrijk om jezelf gezond en fit te voelen. Het helpt je om fitter te worden, te ontspannen en een betere kwaliteit van leven te ervaren.

2. Waarom is zwemmen zo gezond?
Zwemmen is een activiteit die je hele lichaam traint en weinig belasting op je gewrichten legt. Het verbetert je uithoudingsvermogen, versterkt je spieren en helpt je om calorieën te verbranden.

3. Waarom stoppen de meeste mensen met zwemmen tussen de leeftijd van 15 en 50 jaar?
Er zijn verschillende redenen waarom mensen stoppen met zwemmen, zoals andere prioriteiten, gebrek aan tijd of motivatie, of het ontbreken van een geschikte zwemfaciliteit.

4. Hoe kan ik het beste uit mezelf halen tijdens een zwemsessie?
Om het beste uit jezelf te halen tijdens een zwemsessie, is het belangrijk om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen. Probeer nieuwe zwemtechnieken, verhoog de intensiteit van je training en stel doelen voor jezelf.

5. Hoe kan ik mijn hele leven blijven zwemmen?
Om je hele leven te blijven zwemmen, is het belangrijk om zwemmen een prioriteit te maken en het in je dagelijkse routine op te nemen. Zoek een zwemfaciliteit in de buurt, stel een zwemschema op en blijf gemotiveerd om regelmatig te zwemmen.

Dé Tegenstroom Zwembaden

De Swimm Intelligent Pool is een compact, energiezuinig en onderhoudsarm thuiszwembad voorzien van geavanceerde watercirculatie en slimme software, waarmee u het hele jaar door in luxe kunt werken aan uw gezondheid.

Lees Ook

Interviews, tips en artikelen
Gezondheid
Leestijd:
5
Min.

Zwemmen en Ontspanning: De Helende Kracht van het Water

Zwemmen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het heeft ook een bijzonder ontspannend effect op ons lichaam en geest. Het ritmische bewegen door het water, het gevoel van gewichtloosheid en de connectie met het element water hebben een helende werking die ons in een fijne flow brengt. In deze blog zullen we dieper ingaan op de redenen waarom zwemmen zo ontspannend is en wat het precies doet met ons lichaam, hart en hersenen. Daarnaast zullen we ook de connectie tussen ons lichaam en water verkennen en het helende effect van het ritme van de zwemslag bespreken.
Lees de blog
Swimm
Leestijd:
6
Min.

Zwemmen met Kampioenen: Ontdek de Elite Alliantie bij Swimm

Bij Swimm vieren we niet alleen onze samenwerking met Sharon van Rouwendaal en Robin van Galen, maar ook met een indrukwekkend ensemble van gerenommeerde olympische kampioenen, waaronder Ranomi Kromowidjojo, Maarten van der Weijden en Ferry Weertman. Deze vereniging met enkele van 's werelds meest geprezen sportsterren onderstreept niet alleen de superioriteit van onze zwembaden, maar belicht ook hoe deze infrastructuur voldoet aan de veeleisende trainingsbehoeften van topzwemmers op wereldniveau.
Lees de blog
Techniek
Leestijd:
6
Min.

Swimm Intelligent Pool vs Jetstream: Wat zijn de verschillen?

Als je op zoek bent naar een manier om in je eigen zwembad te kunnen zwemmen, zijn er verschillende opties beschikbaar. Twee van de meest populaire systemen zijn de Swimm Intelligent Pool en de Jetstream. Beide systemen zijn ontworpen om stroming te creëren waar je tegenin kunt zwemmen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. In dit blog zullen we de Swimm Intelligent Pool en de Jetstream vergelijken en de verschillen tussen de twee systemen bespreken.
Lees de blog