SWIMM ZOMER
MAGAZINE

Ontdek de perfecte zomerervaring met het gratis Swimm Zomermagazine! Leer alles over Intelligent Pools, gezondheidsvoordelen en duurzaamheid, en laat je inspireren door prachtige foto's en recensies van andere eigenaren. Download nu en beleef de zomer in je eigen tuin!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Swimm
Leestijd:
4
Minuten

Swimm wordt hoofdsponsor van IRONMAN

2021 werdt Swimm hoofdsponsor van IRONMAN (tot medio 2022).
Geschreven door
Mark Smits
Gepubliceerd op
February 5, 2024

Swimm werd in 2021 trotse Swim Partner van de IRONMAN-evenementen in Nederland.

Met dit unieke en compacte zwembad krijgen triatleten de kans hun trainingen voor bijvoorbeeld de IRONMAN 70.3’s in Nederland optimaal voor te bereiden. Check de video hier beneden:

Waarde creëren voor de triatlon community

De samenwerking met IRONMAN biedt een unieke mogelijkheid om in contact te komen met sportieve en gezonde mensen. Laat dat nu net onze doelgroep zijn!

Een open dialoog met triatleten is voor Swimm cruciaal om aan te sluiten op hun specifieke trainingswensen. Swimm wil de komende jaren zijn naamsbekendheid binnen de triatlon community vergroten.

Met een Intelligent Pool krijgen triatleten de kans om op een tijdefficiënte manier, kwalitatief hoogstaande trainingen af te werken. Dit zwembad met tegenstroom heeft een vaste afmeting en past in bijna iedere tuin. Het kleine zwembad kan, dankzij het compacte formaat, jaarrond gebruikt worden. Dus ook in de winter kun je door blijven trainen.

Hét bad voor triatleten

“We krijgen vaak te horen dat triatleten het zwemonderdeel moeilijk geïntegreerd krijgen in hun trainingsschema’s. Enerzijds door het drukke werkschema en anderzijds door het feit dat veel triatleten een gezin hebben. Swimm is daarom een ideale oplossing voor onze atleten.” aldus Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland.

Triatleten en deelnemers van IRONMAN nemen hun sport erg serieus en streven altijd naar verbetering van hun prestaties. Door de koppeling tussen speciale trainingsprogramma’s en de tegenstroom in de baden van Swimm , kunnen triatleten zich optimaal voorbereiden en hun prestaties verbeteren.

Triatleten kunnen de tegenstroom in het compacte bad aanpassen qua duur, interval en kracht van de tegenstroom. Via een internetkoppeling kan het trainingsprogramma op elk gewenst moment aangepast worden en kunnen vorderingen vastgelegd en bijgehouden worden.

Dé Tegenstroom Zwembaden

De Swimm Intelligent Pool is een compact, energiezuinig en onderhoudsarm thuiszwembad voorzien van geavanceerde watercirculatie en slimme software, waarmee u het hele jaar door in luxe kunt werken aan uw gezondheid.

Lees Ook

Interviews, tips en artikelen
Gezondheid & Fitness
Leestijd:
4
Min.

Take the plunge! De voordelen van aqua yoga

Ooit gehoord van aqua yoga? En wil je er meer over te weten komen? Ontdek het in deze blog.
Lees de blog
Lifestyle
Leestijd:
8
Min.

Plunge pool: voordelen, kosten + ervaringen

Zit je eraan te denken om een plunge pool in je tuin te plaatsen? Erg begrijpelijk, want plunge pools bieden je veel voordelen.
Lees de blog
Gezondheid
Leestijd:
4
Min.

Zwemmen: de beste sport om jezelf fit te voelen

Zwemmen is een geweldige sport die niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het water heeft een ontspannend effect op ons en zwemmen kan helpen om stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. In dit blog zullen we de vele voordelen van zwemmen bespreken en waarom het de beste sport is om jezelf fit te voelen.
Lees de blog