SWIMM ZOMER
MAGAZINE

Ontdek de perfecte zomerervaring met het gratis Swimm Zomermagazine! Leer alles over Intelligent Pools, gezondheidsvoordelen en duurzaamheid, en laat je inspireren door prachtige foto's en recensies van andere eigenaren. Download nu en beleef de zomer in je eigen tuin!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Swimm
Leestijd:
6
Minuten

Zwemmen met Kampioenen: Ontdek de Elite Alliantie bij Swimm

Bij Swimm vieren we niet alleen onze samenwerking met Sharon van Rouwendaal en Robin van Galen, maar ook met een indrukwekkend ensemble van gerenommeerde olympische kampioenen, waaronder Ranomi Kromowidjojo, Maarten van der Weijden en Ferry Weertman. Deze vereniging met enkele van 's werelds meest geprezen sportsterren onderstreept niet alleen de superioriteit van onze zwembaden, maar belicht ook hoe deze infrastructuur voldoet aan de veeleisende trainingsbehoeften van topzwemmers op wereldniveau.
Geschreven door
Mark Smits
Gepubliceerd op
March 7, 2024

Bij Swimm koesteren we niet alleen onze samenwerking met Sharon van Rouwendaal en Robin van Galen, maar we gaan nog verder door ons te verbinden met een selectie van wereldberoemde olympische kampioenen, waaronder de legendarische namen Ranomi Kromowidjojo, Maarten van der Weijden en Ferry Weertman. Deze alliantie met enkele van 's werelds meest gevierde en bewonderde sportpersoonlijkheden illustreert niet alleen de ongeëvenaarde kwaliteit van onze zwembaden, maar werpt ook een licht op hoe deze faciliteiten voldoen aan de onverbiddelijke eisen van de trainingsbehoeften van topsporters op internationaal niveau.

Verenigd door Uitmuntendheid

De keuze van Ranomi, Maarten en Ferry om Swimm te omarmen, legt de diepgaande vertrouwensband bloot tussen eliteatleten en ons prestigieuze merk. Deze iconische kampioenen, die bekend staan om hun buitengewone prestaties in de wereld van het zwemmen, hebben in Swimm de ideale metgezel gevonden om hun reeds indrukwekkende technische vaardigheden te verfijnen en hun al ongeëvenaarde uithoudingsvermogen nog verder te verbeteren. Hun oprechte getuigenissen werpen een schijnwerper op de realistische zwemervaring die ons tegenstroomsysteem biedt - een onmisbaar hulpmiddel voor elke serieuze zwemmer die streeft naar voortdurende verbetering, vooral in uitdagende open wateren.


Bij Swimm zijn we er trots op samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde namen in de zwemsport, waaronder de onverschrokken Ranomi Kromowidjojo en de inspirerende Maarten van der Weijden. Ranomi Kromowidjojo, geboren op 20 augustus 1990 in het Nederlandse Sauwerd, staat bekend als een van 's werelds snelste zwemmers en heeft talloze prijzen en onderscheidingen op haar naam staan. Haar zwemcarrière begon al op jonge leeftijd, en ze heeft sindsdien een indrukwekkende reeks successen behaald, waaronder meerdere Olympische medailles en wereldkampioenschappen. Haar vastberadenheid, toewijding en technische vaardigheden hebben haar gevestigd als een icoon in de wereld van het zwemmen en een rolmodel voor aspirant-zwemmers over de hele wereld.

Maarten van der Weijden, geboren op 31 maart 1981 in het Nederlandse Alkmaar, heeft een ongelooflijke reis afgelegd die hem heeft gemaakt tot een van de meest bewonderde figuren in de sportwereld. Na zijn diagnose met leukemie in 2001 vocht Maarten dapper tegen deze ziekte en overwon het. Zijn terugkeer naar het zwemmen was een triomf op zich, en hij ging vervolgens door met het verleggen van grenzen en het inspireren van anderen met zijn ongelooflijke doorzettingsvermogen. Maarten's epische zwemtocht van maar liefst 200 kilometer langs de Elfstedentocht-routes in Friesland, waarbij hij geld inzamelde voor kankeronderzoek, maakte wereldwijd indruk en vestigde zijn reputatie als een ware held en doorzetter. Zijn vastberadenheid om tegenspoed te overwinnen en zijn onbaatzuchtige inzet voor het goede doel hebben hem niet alleen een plaats gegeven in de geschiedenis van de zwemsport, maar ook in de harten van mensen over de hele wereld.

Een Legacy van Kampioenen

Met toevoegingen zoals Sharon van Rouwendaal, een ware meester in langeafstandszwemmen, en Robin van Galen, de briljante strateeg achter het olympische waterpoloteam, breiden we de grenzen van onze rijke geschiedenis met zwemsportlegendes verder uit. Hun naadloze integratie in de Swimm-familie naast Ranomi, Maarten en Ferry, creëert een ongeëvenaard collectief van wateratleten die de superieure kwaliteit en veelzijdigheid van onze zwembaden belichamen, en daarmee hun eigen onuitwisbare stempel drukken op de erfenis van Swimm.

Sluit U aan bij de Rangen van Elite Zwemmers

Door de overstap naar Swimm te maken, begeeft u zich in de voetsporen van deze buitengewone olympische kampioenen. U zult worden ondergedompeld in dezelfde geavanceerde technologieën, omringd door de duurzame constructie en het unieke ontwerp dat deze sporticonen heeft geleid naar ongeëvenaarde triomfen op het wereldtoneel. Dit is uw kans om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap die niets minder nastreeft dan absolute topkwaliteit in zowel sport als welzijn.

Kies Voor het Beste, Zwem met Kampioenen: Bij Swimm bieden we u niet alleen een zwembad; we bieden u de mogelijkheid om te trainen en te zwemmen zoals de groten der aarde - van Ranomi Kromowidjojo tot Maarten van der Weijden, Ferry Weertman, Sharon van Rouwendaal en Robin van Galen. Door te kiezen voor Swimm, stapt u in de wereld van topzwemmen, ondersteund door de meest geavanceerde trainingsfaciliteiten die beschikbaar zijn.

Word lid van onze exclusieve gemeenschap van kampioenen en laat Swimm u begeleiden naar het bereiken van uw ultieme zwemdoelen. Uw toekomst in de wereld van het zwemmen begint hier, met de inspirerende keuze van olympische kampioenen als uw gids.

Dé Tegenstroom Zwembaden

De Swimm Intelligent Pool is een compact, energiezuinig en onderhoudsarm thuiszwembad voorzien van geavanceerde watercirculatie en slimme software, waarmee u het hele jaar door in luxe kunt werken aan uw gezondheid.

Lees Ook

Interviews, tips en artikelen

Welk tegenstroom systeem past bij jou?

Ben je een fervente zwemliefhebber op zoek naar de juiste uitrusting om jouw training naar een hoger niveau te tillen? Of je nu net begint met zwemmen of een ervaren zwempro zou kunnen zijn, er zijn diverse tegenstroomsysteem opties die aan jouw persoonlijke behoeften kunnen voldoen. Ontdek de belangrijkste kenmerken van verschillende modellen en leer welk systeem ideaal is voor jouw zwemroutine.
Lees de blog
Gezondheid & Fitness
Leestijd:
5
Min.

Waarom is zwemmen zo geschikt voor ouderen?

Begin je op leeftijd te raken, maar wil je toch blijven sporten? Zwemmen is dan de perfecte sport voor je!
Lees de blog
Sport & Fitness
Leestijd:
6
Min.

Hoe bereken je jouw zwemzone?

Bij het zwemmen draait het niet alleen om je techniek en uithoudingsvermogen, maar ook om je persoonlijke zwemzone. De zwemzone is cruciaal voor het maximaliseren van jouw zwemprestaties en comfort. In deze blog leggen we je uit wat het begrip 'zwemzone' precies inhoudt en hoe jij zelf gemakkelijk jouw eigen zwemzone kunt berekenen, zodat je op een efficiënte en plezierige manier kunt zwemmen.
Lees de blog