Classic

Classic

Een Swimm produceert een sterke stroming die breed en regelbaar is. Dat is het grootste verschil met een jet stream of een zwemspa.  Eigenlijk word het pas echt duidelijk wanneer je gaat zwemmen. Om fijn te kunnen zwemmen is het lekker als het water overal voelbaar is rond het lichaam. Dat betekent dus dat we een brede uitlaat nodig hebben met veel water, dat er mooi glad uitkomt zonder inmenging van lucht.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Classic intelligent pool

Het model Classic is het instapmodel van de Swimm zwemmachines. Dit model is zoals een Swimm is bedoelt en geeft aan veel zwemmers een uitdaging om aan de conditie te werken.  In verhouding tot andere tegenstroom systemen is dit veruit de beste zwemmachine in verhouding van prijs en kwaliteit. De gladde stroming van een Swimm is veel fijner dan de turbulente stroming uit andere jet streams, zwemspas of andere turbine aandrijvingen.

grote PROPELLER

Het systeem is uitgerust met 1 propellor en een 7 Pk motor die het water in beweging brengt. Doordat het een grote propellor is en er met een laag toerental al heel veel water word verplaatst, is het mogelijk om de zwemstroom glad en stabiel te houden. U kunt klikken op  Classic  voor de specificaties en een vanaf prijs van dit model.

 

zwemsnelheid

Iedere Intelligent pool word aangestuurd door het trainings programma van Swimm. Hierdoor kunt u beginnen in een zachte kalme zwemstroom en eindigen in een krachtige stroom waarbij u 1.20 min. / 100 meter zwemt. Dat is voor de gemiddelde triatlon zwemmer al een hele mooie tijd!

 

Mooie stroming zorgt voor een perfecte zwemslag

Wanneer onze stroming goed is kunt u zich richten op uw zwemslag. We praten nu helemaal niet meer over veel of weinig water maar over de snelheid waar u zich prettig bij voelt en waarin u de oefeningen goed kunt uitvoeren. Uw zwemslag zal sterk verbeteren wanneer u in een Classic uw training gaat doen omdat het een stabiele stroming is. Wanneer we de snelheid in een later stadium gaan verhogen zal de reeds verbeterde techniek u ten goede komen. Hierdoor presteert u beter en zult u zich steeds fitter gaan voelen.
Dit gaat een enorme vooruitgang geven.

 

Technische specificaties:

Classic

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan