Classic
- Intelligent Pool

“Will is a true professional and master of his craft.”

Alex Tachov, Founder, Poise

Uitstroomrooster van 50 x 50 centimeter

De Classic kenmerkt zich door een groot uitstroomrooster dat zorgt voor een verhoogde waterstroom onder de zwemmer, wat resulteert in een subtiele lift die het zwemmen vergemakkelijkt en de zwemmer ondersteunt.

Snelheid van 1 minuut 50 per 100 meter

Met een veeleisende intensiteit biedt de Classic een uitdagende trainingsoptie die volledig aanpasbaar is, waardoor zwemmers op hun eigen tempo kunnen trainen en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Volledig regelbare intensiteit

Zwemmers kunnen profiteren van de mogelijkheid om de intensiteit van hun training aan te passen, waardoor ze hun zwemsessies kunnen afstemmen op hun individuele behoeften en doelen.
Credit card mockups

Geschikt voor Beginnende Zwemmers

De Classic is speciaal ontworpen voor beginnende zwemmers. Het biedt een comfortabele en veilige omgeving om te oefenen en zwemvaardigheden te verbeteren. De lichte lift gegenereerd door het uitstroomrooster helpt beginners om gemakkelijker te blijven drijven en hun zwemtechniek verder te ontwikkelen. De aanpasbare snelheid stelt zwemmers in staat om op hun eigen niveau te trainen en zich geleidelijk aan uit te dagen.
Dashboard mockup

Ideaal voor Ontspanning en Plezier

een veelzijdig zwembad dat zorgt voor ultieme ontspanning en plezier, terwijl het ook een volledig aanpasbare training biedt voor serieuze zwemmers.
Ideaal voor ontspanning en plezier
Volledig regelbare snelheid voor gepersonaliseerde zwemsessies
Geschikt voor zowel serieuze training als rustig zwemmen

Geschikt voor het Hele Gezin

De Classic is niet alleen voor beginnende zwemmers, maar ook voor het hele gezin. Met genoeg ruimte en mogelijkheden is het zwembad geschikt voor alle leeftijden. Kinderen kunnen spelen en spetteren in de zwemstroom, wat het zwembad ideaal maakt voor gezinsactiviteiten. Samen zwemmen versterkt de band en zorgt voor kostbare gezinsmomenten.
Dashboard mockup

Ontdek de Intelligent Pool Classic

Of je nu wilt werken aan je zwemvaardigheden, je conditie wilt verbeteren, of gewoon quality time wilt doorbrengen met je gezin, de Intelligent Pool Classic biedt alles wat je nodig hebt. Plan nu jouw try-out en duik in een wereld van zwemplezier en gezondheid!
FAQ

Vragen over de Intelligent Pool Classic

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Intelligent Pool Classic
Voor wie is de Swimm Classic geschikt?
De Swimm Classic is geschikt voor beginnende zwemmers die willen werken aan hun zwemvaardigheden en conditie. En verder een super leuk zwembad waarin kinderen geweldig kunnen spelen met de stroming van het water.
Wat zijn de eigenschappen van de Swimm Classic?
De Swimm Classic heeft een uitstroomrooster van 50 bij 50 centimeter en een topsnelheid van 1 minuut 50 per 100 meter.
Kan ik de snelheid van de Swimm Classic aanpassen?
Ja, de snelheid van de Swimm Classic is volledig regelbaar en kan worden aangepast aan jouw niveau.
Is de Swimm Classic ook geschikt voor ontspanning?
Ja, de Swimm Classic is ook ideaal voor ontspanning en plezier. Het biedt de perfecte omgeving om te genieten van een rustige zwemsessie.
Is de Swimm Classic geschikt voor het hele gezin?
Ja, de Swimm Classic is geschikt voor het hele gezin. Kinderen vinden het fantastisch om in de zwemstroom te spelen en te spetteren.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Zelf de magie van de classic ervaren?

Plan eenvoudig een gratis Try-out in!

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. Het Swimm Support team helpt u graag verder! Je kunt ons ook per mail bereiken via  info@swimm.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image