Olympic
- Intelligent Pool

“Will is a true professional and master of his craft.”

Alex Tachov, Founder, Poise

Het Ultieme Zwembad voor serieuze Zwemmers

Het Olympic zwembad wordt beschouwd als het paradepaardje onder de zwembaden en is ontworpen om fanatieke zwemmers uit te dagen en een ultieme trainingservaring te bieden

De Unieke Waterstroming van de Olympic

Een essentieel kenmerk van de Olympic is de unieke waterstroming. Door twee grote propellers ontstaat er dubbele inlaat van water die een nog constantere en vollle laminaire stroming genereert in het zwembad. Deze gelijkmatige stroming en snelheid zijn volledig vergelijkbaar met zwemmen in open water en bied een optimale zwemervaring door een geweldig watergevoel.

De Geavanceerde Zwemsoftware van de Olympic

Naast de unieke waterstroming beschikt de Olympic over geavanceerde zwemsoftware. De motoren reageren snel op programmawijzigingen, waardoor intervaltrainingen scherper onderbouwd kunnen worden. Deze snelle reactietijd draagt bij aan een optimale trainingservaring, essentieel voor topsporters die hun training nauwkeurig willen afstemmen op hun doelen.
Credit card mockups

Waarom Kiezen voor de Olympic?

De Olympic is de beste keuze voor wie op zoek is naar een zwembad met alles. Met de snelste en beste zwemervaring uit de serie van drie zwembaden, biedt het optimale trainingsomstandigheden en een unieke waterstroming die het lichaam draagt en ondersteunt.
Dashboard mockup

De Olympic:
Voor wedstrijd Zwemmers

Speciaal ontworpen voor wedstrijd zwemmers biedt de Olympic ideale omstandigheden voor topniveau training. De gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware helpen zwemmers hun techniek en snelheid te verbeteren, waardoor ze hun grenzen kunnen verleggen.

Triatleten vinden in de Olympic een uitstekend zwembad om hun zwemtechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren. De gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware zijn waardevolle hulpmiddelen om zwemprestaties te optimaliseren en zich voor te bereiden op wedstrijden.

Niet alleen voor professionals, maar ook voor amateursporters biedt de Olympic voordelen. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of baantjes trekt om fit te blijven, de gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware zorgen voor een optimale zwemervaring. Wil je het beste, dan kies je voor de Olympic

Ontdek de Intelligent Pool
Olympic

De Olympic is het ultieme zwembad voor wedstrijdzwemmers, professionele triatleten en amateursporters. Met zijn unieke waterstroming, geavanceerde zwemsoftware en optimale trainingsomstandigheden is het de ideale keuze voor wie zijn zwemvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.
FAQ

Vragen over de Intelligent Pool Olympic

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Intelligent Pool Olympic
Wat maakt de Olympic zo speciaal?
De Olympic heeft een unieke, volle waterstroming die aangedreven word door 2 grote propellers met geavanceerde zwemsoftware die zorgt voor een optimale zwemervaring en trainingsomstandigheden.
Is de Olympic alleen geschikt voor Olympische zwemmers?
Nee, de Olympic is ook geschikt voor wedstrijdzwemmers, professionele triatleten en amateursporters die veel van hun hobby vergen.
Wat zijn de voordelen van de gelijkmatige waterstroming?
De gelijkmatige waterstroming zorgt voor een krachtige en volle stroom die het lichaam draagt en ondersteunt tijdens het zwemmen. Dat voelt aan als zwemmen in open water.
Hoe helpt de geavanceerde zwemsoftware bij het verbeteren van prestaties?
De geavanceerde zwemsoftware zorgt voor een optimale trainingservaring en helpt zwemmers hun prestaties te verbeteren door snelle reactietijden en nauwkeurige programma's.
Waarom zou ik kiezen voor de Olympic?
De Olympic biedt de snelste en beste zwemervaring uit de serie van drie zwembaden en is geschikt voor veeleisende klanten en topsporters die hun zwemvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Zelf de magie van de Olympic ervaren?

Plan eenvoudig een gratis Try-out in!

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. Het Swimm Support team helpt u graag verder! Je kunt ons ook per mail bereiken via  info@swimm.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image