Jij Bent De Kampioen.

Configureren

Olympic
- Intelligent Pool

“Will is a true professional and master of his craft.”

Alex Tachov, Founder, Poise

Het Ultieme Zwembad voor serieuze Zwemmers

Het Olympic zwembad wordt beschouwd als het paradepaardje onder de zwembaden en is ontworpen om fanatieke zwemmers uit te dagen en een ultieme trainingservaring te bieden

De Unieke Waterstroming van de Olympic

Een essentieel kenmerk van de Olympic is de unieke waterstroming. Door twee grote propellers ontstaat er dubbele inlaat van water die een nog constantere en vollle laminaire stroming genereert in het zwembad. Deze gelijkmatige stroming en snelheid zijn volledig vergelijkbaar met zwemmen in open water en bied een optimale zwemervaring door een geweldig watergevoel.

De Geavanceerde Zwemsoftware van de Olympic

Naast de unieke waterstroming beschikt de Olympic over geavanceerde zwemsoftware. De motoren reageren snel op programmawijzigingen, waardoor intervaltrainingen scherper onderbouwd kunnen worden. Deze snelle reactietijd draagt bij aan een optimale trainingservaring, essentieel voor topsporters die hun training nauwkeurig willen afstemmen op hun doelen.
Credit card mockups
- Maarten van der weiden (olympisch Zwem kampioen)

Verleg Uw Grenzen met de Intelligent Pool Olympic

De Uitdaging Wacht De Olympic staat aan de top als het ultieme zwembad voor diegenen die niet alleen comfort, maar ook een serieuze sportieve uitdaging zoeken. Uitgerust met twee geavanceerde propellers, levert dit topmodel een ongeëvenaarde waterstroom, perfect voor diegenen die hun zwemprestaties naar een hoger niveau willen tillen. Het is de ultieme keuze voor ontspanning, conditieverbetering, en intensieve training zoals voor triatlons of wedstrijden. De Olympic daagt elke zwemmer uit, van de recreatieve genieter tot de fanatieke sporter. Als u streeft naar het beste en uzelf wilt uitdagen in een zwemomgeving die ontworpen is voor topprestaties, dan is de Olympic uw ideale zwembad. Ontdek de perfecte balans tussen geavanceerde technologie en sportieve uitdaging met de Olympic Pool.
Dashboard mockup

De Olympic:
Waar Uitdaging en Perfectie Samenkomen

Speciaal ontworpen voor wedstrijd zwemmers biedt de Olympic ideale omstandigheden voor topniveau training. De gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware helpen zwemmers hun techniek en snelheid te verbeteren, waardoor ze hun grenzen kunnen verleggen.

Triatleten vinden in de Olympic een uitstekend zwembad om hun zwemtechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren. De gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware zijn waardevolle hulpmiddelen om zwemprestaties te optimaliseren en zich voor te bereiden op wedstrijden.

Niet alleen voor professionals, maar ook voor amateursporters biedt de Olympic voordelen. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of baantjes trekt om fit te blijven, de gelijkmatige waterstroming en geavanceerde zwemsoftware zorgen voor een optimale zwemervaring. Wil je het beste, dan kies je voor de Olympic

Ervaar Zwemperfectie:
Intelligent Pool Olympic

Ontdek de ongeëvenaarde ervaring van de Olympic Pool, ons paradepaardje voor iedereen, van ontspannen zwemmers tot competitieve sporters. Uitgerust met twee krachtige propellers, biedt deze pool de superieure waterstroom die essentieel is voor een fenomenaal zwemgevoel en de mogelijkheid om intensief te trainen. Of u nu streeft naar ontspanning, uw conditie wilt verbeteren, traint voor een triatlon of uw zwemprestaties naar een nieuw niveau wilt brengen, de Olympic is de definitieve keuze. Ga voor het allerbeste en boek uw try-out in de Olympic Pool.
FAQ

Vragen over de Intelligent Pool Olympic

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Intelligent Pool Olympic
Wat maakt de Olympic zo speciaal?
De Olympic heeft een unieke, volle waterstroming die aangedreven word door 2 grote propellers met geavanceerde zwemsoftware die zorgt voor een optimale zwemervaring en trainingsomstandigheden.
Is de Olympic alleen geschikt voor Olympische zwemmers?
Nee, de Olympic is ook geschikt voor wedstrijdzwemmers, professionele triatleten en amateursporters die veel van hun hobby vergen. Kortom, de Intelligent Pool Olympic is perfect voor iedereen die het allerbeste wil!
Wat zijn de voordelen van de gelijkmatige waterstroming?
De gelijkmatige waterstroming zorgt voor een krachtige en volle stroom die het lichaam draagt en ondersteunt tijdens het zwemmen. Dat voelt aan als zwemmen in open water.
Hoe helpt de geavanceerde zwemsoftware bij het verbeteren van prestaties?
De geavanceerde zwemsoftware zorgt voor een optimale trainingservaring en helpt zwemmers hun prestaties te verbeteren door snelle reactietijden en nauwkeurige programma's.
Waarom zou ik kiezen voor de Olympic?
De Olympic biedt de snelste en beste zwemervaring uit de serie van drie zwembaden en is geschikt voor veeleisende klanten en topsporters die hun zwemvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

Ontwerp Uw Droom zwembad

Configureer Intelligent Pool

Probeer zelf de Intelligent Pool uit

Intelligent Pool Uitproberen