Nu op vooraad:
Swimm Intelligent Pool: Olympic

Verleg Je Grenzen.

Configureren

Professional
- Intelligent Pool

“Will is a true professional and master of his craft.”

Alex Tachov, Founder, Poise

Snelheden tot 1:12 per 100 meter!

De Classic kenmerkt zich door een groot uitstroomrooster dat zorgt voor een verhoogde waterstroom onder de zwemmer, wat resulteert in een subtiele lift die het zwemmen vergemakkelijkt en de zwemmer ondersteunt.

Meer Bewegingsvrijheid dankzij de Brede Stroming

In tegenstelling tot de Classic heeft de Professional een bredere stroming dan diep, waardoor zwemmers meer bewegingsvrijheid hebben aan de oppervlakte van het water.

Unieke Sensatie van Snelheid en Vrijheid

Zwemmen in de Professional zorgt voor een unieke ervaring dankzij de combinatie van snelheid en bewegingsvrijheid die het biedt.
Credit card mockups

Unieke Zwemervaring met de Intelligent Pool Professional

De Professional Pool is ontworpen met oog voor zowel de ambitieuze sporter als de fanatieke, recreatieve zwemmer. Met aanpasbare snelheden tot 1 minuut en 12 seconden per 100 meter biedt deze pool een breed scala aan trainingsmogelijkheden, van rustige wateroefeningen tot intensieve intervaltrainingen. Of u nu uw conditie wilt verbeteren, voorbereidt op een triatlon, of simpelweg geniet van een verfrissende duik, de Professional biedt comfort en uitdaging voor elk niveau. Ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en prestatie met de Professional Pool en geef uw zwemroutine een nieuwe dimensie.
Dashboard mockup

De Professional: Perfect Voor Sportieve Zwemmers

De Professional is geschikt voor een breed scala aan zwemmers, afhankelijk van hun doelen en fitnessniveau. Hier zijn enkele voorbeelden van zwemmers die zich prettig zullen voelen in de Professional
Gezondheidszwemmers die hun conditie willen verbeteren met uitdagende intervaltrainingen.
Recreatieve zwemmers die op zoek zijn naar plezier en variatie in hun zwemroutine.
Sportzwemmers zoals triatleten en wedstrijdzwemmers.

De stroming in de Professional

De stroming in de Professional is speciaal ontworpen om een andere zwemervaring te bieden dan de Classic. Met een breedte van 60x40 cm is de stroming breder dan dat het diep is. Dit is gedaan omdat zwemmers die op hoge snelheid zwemmen meer aan de oppervlakte van het water zwemmen. Door de stroming bovenin breed te maken, hebben zwemmers meer bewegingsvrijheid en ervaren ze de stroming anders dan in de Classic.

Deze stroming word vooral door meer ervaren zwemmers worden opgemerkt. Maar ook de beginnend zwemmer voelt zich soms beter in de stroming van een Professional dan van een Classic. Het blijft een kwestie van gevoel dat met uitproberen tijdens een try-out alleen maar boven water komt.
Dashboard mockup

Ontdek de Intelligent Pool Professional

het zwembad dat je uitdaagt om je grenzen te verleggen en je snelheid te verbeteren. Met een maximumsnelheid van 1 minuut 12 per 100 meter en de krachtige stroming van onze Power Flow, ervaar je een unieke zwemervaring. Of je nu een gezondheidszwemmer bent die een snelle sprint wil maken of een triatleet die een intense intervaltraining nodig heeft, de Professional is de ideale plek om alles te geven en jezelf te overtreffen. Plan nu een try-out in, ontdek verschillende intervaltrainingen en pas ze aan aan jouw fitnessniveau en doelen. Ongeacht je ervaring, de Professional biedt een stimulerende en uitdagende omgeving voor al je zwemdoelen. Grijp deze kans en neem een duik in verbetering!"
FAQ

Vragen over de Intelligent Pool Professional

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Intelligent Pool Professional
Wat is de maximale snelheid van de Professional?
De maximale snelheid van de Professional is 1 minuut 12 per 100 meter.
Hoe verschilt de stroming in de Professional van die in de Classic?
De stroming in de Professional is breder dan dat het diep is, waardoor zwemmers meer bewegingsvrijheid hebben aan de oppervlakte van het water. Verder is de topsnelheid aanzienlijk sneller namelijk 1.12min/ 100 m
Welke intervaltrainingen kan ik doen in de Professional?
Je kunt verschillende intervaltrainingen doen in de Professional, zoals Tabata-training, piramidetraining en intervallen op basis van tijd.
Voor wie is de Professional geschikt?
De Professional is geschikt voor een breed scala aan zwemmers, waaronder gezondheidszwemmers, recreatieve zwemmers en sportzwemmers.
Hoe kan ik mezelf uitdagen in de Professional?
Je kunt jezelf uitdagen in de Professional door intervaltrainingen te doen en je grenzen te verleggen.

Ontwerp Uw Droom zwembad

Configureer Intelligent Pool

Probeer zelf de Intelligent Pool uit

Intelligent Pool Uitproberen