Nu op vooraad:
Swimm Intelligent Pool: Olympic

Swimm Factory

Welkom bij Swimm, waar wij innovatieve tegenstroom zwembaden produceren in onze Nederlandse fabriek. Onze vakmensen beheren het volledige productieproces, van ontwerp tot realisatie. We nodigen u uit voor een virtuele tour door ons bedrijf, waar u een kijkje kunt nemen in onze productiemethoden en kennismaakt met ons ervaren team. Ontdek hoe wij zwembaden van topkwaliteit creëren die perfect bij uw wensen passen.

Eigen Productie

Bij Swimm hanteren wij een strikt beleid van eigen productie voor al onze zwembaden. Vanaf het ontwerpproces tot aan de uiteindelijke bouw wordt alles in-house gerealiseerd. In onze fabriek maken we gebruik van geavanceerde kunststoflasapparatuur om de zwembaden in verschillende stadia op te bouwen tot een volledig prefab product dat klaar is voor levering. Voordat een zwembad onze fabriek verlaat, ondergaat het een grondige kwaliteitscontrole. Dit stelt ons in staat om consistent hoogwaardige en betrouwbare producten te garanderen.

Nederlandse Fabricaat

Bij Swimm zijn wij trots op onze volledig Nederlandse productie. Elk zwembad wordt met trots vervaardigd In onze fabriekshal in Brabant, gebruikmakend van de hoogste kwaliteitsstandaarden die Nederland te bieden heeft. Ons land is wereldwijd bekend om zijn exportkwaliteit, en wij zijn er trots op dat onze zwembaden, die hier lokaal worden gebouwd, hun weg vinden door heel Europa. Een Nederlands product van Swimm symboliseert betrouwbaarheid en garandeert een uitstekende zwemervaring.

Pre-fab Installaties

Het succes van Swimm is grotendeels te danken aan onze focus op prefab installaties. Elk zwembad wordt voor 95% compleet geassembleerd en uitvoerig getest in onze fabriek, wat zorgt voor een feilloze werking. Dit vereenvoudigt de installatie aanzienlijk voor onze klanten. Er is zelfs een uitvoering waarbij het zwembad als volledig stekkerklaar prefab model word geleverd, Die slects door een electricien aangesloten dient te worden. Alle controles en aanpassingen, inclusief het afstellen van het lameldek, worden in Nederland uitgevoerd. Dankzij deze aanpak kunnen wij een kant-en-klaar product leveren door heel Europa, waarbij kwaliteit voorop staat.

Duurzaamheid en vakmanschap

Bij Swimm zetten we ons in voor duurzaamheid door ons toegewijde vakmanschap. Wij eisen dat alleen hooggekwalificeerde vaklieden werken aan onze zwembaden. Dankzij onze uitgebreide interne en constructieopleidingen kunnen wij consequent dezelfde hoge kwaliteit leveren, wat resulteert in zwembaden met een uitzonderlijk lange levensduur. Dit toegewijde vakmanschap garandeert dat elk Swimm zwembad niet alleen duurzaam is in constructie, maar ook in milieuvriendelijkheid, door het gebruik van duurzame materialen en methoden. Hierdoor staat elk Swimm zwembad symbool voor zowel kwaliteit als duurzaamheid, wat bijdraagt aan een verantwoorde keuze voor onze klanten.

Swimm Experience Center

In ons fabriekspand waar de Swimm-zwembaden worden vervaardigd, bevindt zich tevens het Swimm Experience Center. Bezoekers zijn van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding waarbij zij alles te weten komen over de unieke eigenschappen van onze zwembaden. Ons Experience Center beschikt over drie zwembaden waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe het is om in een Swimm-zwembad te zwemmen. Daarnaast is er een open 3D-model beschikbaar dat de unieke stromingstechniek van onze zwembaden visualiseert. Elk bezoek omvat ook een rondleiding door onze productiehal, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen bij het productieproces van de zwembaden.

Heb je een vraag?

Stel eenvoudig je vraag via het formulier hier onder. Het Swimm support team gaat er direct mee aan de slag! Je kunt ons ook per mail bereiken via  info@swimm.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image

Design Your Dream Pool

Configure Intelligent Pool

Try out the Intelligent Pool for yourself

Try out Intelligent Pool