INTELLIGENT POOL

Groots op een klein formaat.

Informatiepakket aanvragen

Intelligent Pool

Swimm maakt slimme zwembaden met tegenstroming die gekoppeld zijn aan het internet. Deze baden noemen wij: Intelligent Pools.

Alle Intelligent Pools zijn onderverdeeld in Series met ieder een specifieke doelgroep & functie! Elke serie bestaat uit meerdere modellen met een eigen naam, snelheid, formaat en prijs.

Eén ding hebben alle Intelligent Pools gemeen: je kan er heerlijk in zwemmen!

Zwemmen als in open water

4,00 x 2,25 of 6,00 x 3,00 meter

Ultieme zwemervaring

365 dagen per jaar zwemmen

Wie zegt dat je alleen in de zomer kan zwemmen? Een Intelligent Pool koop je om te gebruiken, het liefst 365 dagen per jaar.

Dat kan! Dankzij het compacte formaat van een Intelligent Pool kan het water het hele jaar door efficiënt verwarmd worden, zelfs in de winter.

Of het nu 28 graden is op een zonnige lentedag, of 5 graden vriest in januari, geen probleem voor onze Intelligent Pool. Het behalen van jouw doelen komt niet in gevaar door externe factoren waar je geen invloed op hebt.

Proefzwemmen ›

Voor iedere tuin, voor iedere plek

Een luxe zwembad in de schuur van een ruime woonboerderij, een compacte stadstuin in hartje Amsterdam, in de fitnesskelder van een atleet, op de eerste verdieping van een vrijstaande villa, aansluitend op je terras in de achtertuin, binnen je stralende pool house.

Binnen of buiten. Ingegraven of opgebouwd. Alles is mogelijk.

Een Intelligent Pool kan gebouwd worden op de plek waar jij wil. Zo is er voor iedere locatie en situatie een opstelling die perfect past bij de setting.

Volledig ingegraven

Deels bovengronds

Volledig bovengronds

GRENZELOOS ZWEMMEN OP IEDER NIVEAU

Een Swimm is natuurlijk niet alleen voor Olympisch kampioenen. Er zijn namelijk drie verschillende Series ontwikkeld, om iedereen een passend zwembad te kunnen leveren dat op eigen niveau voldoende uitdaging kan bieden.

Health Series
Advanced Series
XL Series

Health Series

Voor een ontspannend en gezond leven.

De Health Series staat volledig in het teken van een gezonde levensstijl.

Deze serie is speciaal ontworpen voor mensen die “gewoon lekker baantjes willen trekken”. Daarom is de topsnelheid een stuk lager dan bij de andere Series.

Health Series

2:25 minuut / 100 meter (max.)

50cm brede stroming

Advanced Series

Voor de ultieme zwemervaring.

De zwembaden uit de Advanced Series staan volledig in het teken van de best mogelijke zwemervaring.

Of je nu een geoefende zwemmer bent of nog niet zoveel ervaring hebt, deze zwembaden zwemmen het allerbeste.

Advanced Series

0:58 minuut / 100 meter (max.)

50cm of 60cm brede stroming

XL Series

Voor de hele familie.

Met het grotere formaat en de sportieve mogelijkheden van de XL Series ervaar je als zwemliefhebber het beste van beide werelden.

Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin.

XL Series

1:12 minuut / 100 meter (max.)

50cm brede stroming

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen