INTELLIGENT POOL

Groots op een klein formaat.

Informatiepakket aanvragen

Intelligent Pool

De Intelligent Pool is het complete product: zwembad met ingebouwd tegenstroomsysteem. Het bad staat compleet in teken van de stroming. De opbouw, de afmetingen. Alles is afgestemd op de ultieme zwemervaring. Daarom worden de Intelligent Pools enkel in één maat gemaakt: 4 meter bij 2,25 meter aan zwem oppervlak. Onbeperkt zwemmen in een beperkte ruimte. De Intelligent Pool is het grootste kleine zwembad ter wereld!

One size fits all

4,00 x 2,25 meter

Ultieme zwemervaring

365 dagen per jaar zwemmen

Wie zegt dat je alleen in de zomer kan zwemmen? Een Intelligent Pool koop je om te gebruiken, het liefst 365 dagen per jaar. Dat kan! Dankzij het compacte formaat van een Intelligent Pool kan het water het hele jaar door efficiënt verwarmd worden, zelfs in de winter. Of het nu 28 graden is op een zonnige lentedag, of 5 graden vriest in januari. Het behalen van jouw doelen komt niet in gevaar door externe factoren waar je geen invloed op hebt.

Proefzwemmen ›

Voor iedere tuin, voor iedere plek

Een luxe zwembad in de schuur van een ruime woonboerderij, een compacte stadstuin in hartje Amsterdam, de fitnesskelder van een atleet, de eerste verdieping van een vrijstaande villa, aansluitend op je terras in de achtertuin, binnen je stralende pool house. Binnen of buiten. Ingegraven of opgebouwd. Alles is mogelijk. Een Intelligent Pool kan gebouwd worden op de plek waar jij wil. Zo is er voor iedere locatie en situatie een opstelling die perfect past bij de setting.

Volledig ingegraven

Deels bovengronds

Volledig bovengronds

GRENZELOOS ZWEMMEN OP IEDER NIVEAU

Een Swimm is natuurlijk niet alleen voor Olympisch kampioenen. Er zijn namelijk drie verschillende modellen ontwikkeld, om iedereen een passend zwembad te kunnen leveren dat op eigen niveau voldoende uitdaging kan bieden.

Classic
Professional
Olympic

Classic

Voor een ontspannend en gezond leven

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Voor meer ambitie. Voor meer mogelijkheden

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Voor de ultieme uitdaging

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen